“Už ho k ničemu nepotřebuji,” říká Karlos Vémola na konto Attily Végha. Na odvetě již tolik nelpí

“Už ho k ničemu nepotřebuji,” říká Karlos Vémola na konto Attily Végha. Na odvetě již tolik nelpí zdroj: Profimedia

Karlos Vémola se v posledním vysílání vyjádřil k provokacím ze strany jeho přemožitele Attily Végha. Zdá se, že “Terminátor” už po odvetě tolik netouží.

Kdy bude odveta mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou? Právě s touto otázkou se promotéři Oktagonu setkávají asi nejčastěji. Zatímco Vémola mluvil o druhém souboji téměř okamžitě po Zápasu století, z postoje Végha bylo jasné, že po něm zase tolik netouží.

V týdnu si však celkem překvapivě do českého “Terminátora” výrazně rýpnul, když se nechal vyfotit oblečen do trička s vlastní podobiznou s korunou na hlavě a nápisem “V Oktagonu je jenom jeden král”, čímž zareagoval na tričko, které často nosí právě Vémola.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila)

Český wrestler samozřejmě s reakcí nijak neotálel. Došlo na ni v rámci posledního vysílání na Instagramu. Vyšlo najevo, že tričko není jedinou provokací. Slovenská hvězda si totiž rezervovala klub, kde Vémola natáčí Karlos Show, a to pouze týden před jeho vlastní akcí, během které se chce potkat s fanoušky. Zdá se, že se mu podařilo “Terminátora” rozzlobit. “Já už ho k ničemu nepotřebuji. Zápasím dál, budu teď mít pátý zápas, vyhrávám, on jenom sedí a sleduje to zpovzdálí. Aby vydělal na vstupenkách na show, tak ji musí udělat týden před tou mojí, aby udělal nějaký naschvál. Já to nepotřebuji. Chci tam akorát strávit kvalitní čas se svými fanoušky, protože nemohli přijít na můj zápas, a pobavit se v mém domovském klubu,” vysvětlil Karlos. “On se tam chce narvat vyloženě naschvál.”

Zdá se ale, že už Vémolovi pomalu začíná docházet trpělivost. “Dřív jsem tu odvetu strašně chtěl, ale teď už ji k ničemu nepotřebuji. Jedu si dál svoji kariéru, za chvíli budu mít pás Oktagonu přes rameno, uvidíme v jaké váze. A i přesto, že mě Attila porazil, tak za poslední čtyři roky kromě mě nevyhrál s nikým. Kde je Attilův pás? Tvrdí, že v Oktagonu je jenom jeden král, čím to dokázal? Jak to, že není šampion? Jak to, že nemá pás Oktagonu, když tvrdí, že je král? Kde je ten jeho pás?” Kontroval Vémola otázkami. Připomněl, že má nyní jasně dané cíle. Jestli v nich bude figurovat také Végh, to už podle něj není tolik důležité. “Jestli mi v té cestě k titulu bude stát Attila, nebo kdokoliv jiný, tak to už mi dnes může být úplně jedno.”

Následně prozradil, jak zněla původní dohoda ohledně odvety. “Ani promotéři nečekali, že Attila vyhraje, ani sám Attila to nečekal. Bylo domluvené, že budeme mít první zápas v Praze, všichni čekali, že pokud se nestane nějaké překvapení, což se stalo, bude odveta v Bratislavě, kde bude třeba ukončení Attilovy kariéry. Takhle to bylo od začátku domluvené. Jenže se stalo skoro nemožné - Attilka se trefil.” Když poté Vémola zjistil, že se jeho přemožitel do odvety příliš nepohrne, zalitoval, že si odvetný zápas nenechal zanést do smlouvy.

Jednička střední váhy Oktagonu sice naznačila, že už na odvetě tolik neulpívá, i tak ale věří, že právě on sám bude pro Attilu největší motivací pro návrat do klece. “Stejně jako jsem ho donutil k prvnímu zápasu, který nechtěl, ale vyšel mu, tak ho donutím i k tomu druhému. Je to jen otázka času. Já budu zápasit a vyhrávat dál, což ho tak dlouho bude užírat, než do té klece vleze.” Végh podle něj bude také muset dokázat svým fanouškům, že nešlo pouze o náhodu, i oni ho do zápasu poženou.

Karlos stále pevně věří, že se znovu představí už na Štvanici. “Tentokrát se nechci tolik trápit jako při posledním zápasu. A hlavně chci tu váhu udělat, aby mi ten titul už nikdo nemohl vzít.” I další plány jsou jasné. Stále plánuje ovládnout polotěžkou divizi, zájem má ale i o titul v nejtěžší váze. Dokonce se nabídl jako náhradník pro případ, pokud by se některý z aktérů duelu Martin Buday vs. Kamil Minda zranil.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články