Budete překvapeni, vzkazuje Zbyněk Vlček, který se chce zbavit nálepky “kluka z Love Islandu”

Budete překvapeni, vzkazuje Zbyněk Vlček, který se chce zbavit nálepky “kluka z Love Islandu” zdroj: Zbyněk Vlček - Instagram

Na kartě pátečního turnaje na Štvanici se objevil také účastník reality show Love Island, který si střihne regulérní profesionální zápas.

“Čeká mě debut v profi MMA. Je to pro mě obrovská příležitost, kterou využiju na sto procent,” prohlásil Vlček v rozhovoru pro Oktagon. Ten se sice proslavil díky účasti v reality show Love Island, zdání ale klame. S bojovými sporty má totiž bohaté zkušenosti. Judu se věnuje od svých šesti let a v dorostencích si dokonce několikrát sáhl na titul mistra republiky. Na kontě má i dva amatérské zápasy v MMA. Koncem roku 2021 prohrál s Adamem Dvořáčkem a letos v březnu si poradil s Viktorem Kováčem.

Sám se zcela oprávěně cítí spíše jako zápasník, nikoli jako celebrita, která by žila z Instagramu. I proto chtěl nastoupit s někým, kdo už má mezi profíky něco odboucháno. “Je to zápas jako každý jiný, který jsem měl doposud v judu nebo MMA… Věřím, že to dotáhnu do vítězného konce.”

Nespočet lidí má však s jeho premiérou v Oktagonu velký problém, nadějný bojovník se nálepky celebrity bude jen těžko zbavovat. Je ale pevně přesvědčen, že se mu to nakonec podaří. “Jestli bych něco vzkázal lidem, kteří mi to nepřejí? Budete překvapeni. Chápu, že mě berete jako kluka z Love Islandu, ale opak je pravdou. A já vám to předvedu v kleci.”

Jeho soupeřem bude Gabriel Török, který naposledy zápasil koncem roku 2019. Za svou kariéru si připsal i dva zápasy v Oktagonu, nedá se ale říct, že by se mu v kleci dařilo. Pouze jednou se radoval z vítězství, k tomu si připsal sedm porážek a jednu remízu. “Měl jsem zápasovou pauzu, ale trénoval jsem relativně pořád,” řekl během rozhovoru.

Slovenský bojovník si myslí, že soupeř dostává zbytečně mnoho nenávistných komentářů kvůli Love Islandu, sám se zaměřuje spíše na jeho sportovní úspěchy. Zároveň upozornil, že Vlček nemusí stačit na profesionální úroveň. “Myslím si, že jedinou jeho slabinou bude to, že má okolo sebe hodně lidí, kteří mu říkají, jak je perfektní, že na to má a tak dále. On tomu může uvěřit, ale nakonec to nemusí být pravda.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

 

A jak na hodnotí soupeře Vlček? “Je to takový slušný, skromný, pokorný chlap, otec od rodiny. Bude mít víc zkušeností, působí na mě jako takový všestranný zápasník, ovšem má několik chyb, na které se budu zaměřovat.” Předpokládá, že jeho slabinou bude boj na zemi, chybky se ale najdou i jinde. “I ten postoj byl takový kostrbatý, ale to samé platí pro mě.”

Zápasem s Törökem to ale neskončí. Vlček by zkrátka chtěl naplno nastartovat kariéru v MMA.“Budu pokračovat v tom, co dělám, budu se dál věnovat MMA. Chci mít co nejvíc zápasů, co nejvíc zkušeností, budu jezdit na kempy jako doteď.”

Zdroje:  Oktagon MMA - YouTube

Nejnovější články