Český bijec Patrik Kincl podepsal obří organizaci KSW a jde hned do bitvy o titul

Český bijec Patrik Kincl podepsal obří organizaci KSW a jde hned do bitvy o titul Patrik KIncl | zdroj: Profimedia

Patrik Kincl nakonec zamíří do polské organizace KSW a hned ho čeká ve Wembley titulový zápas. 

Byl jedním z posledních, co se zastávali teď už bývalé české organizace XFN. Kvůli jejím slibům a finančním problémům postupně nakonec došla trpělivost i jemu. Celkem dlouho pak vyčkával a vybíral si, kam povede jeho další cesta. Teď už je to jasné. Český fighter Patrik Kincl podepsal kontrakt na dva roky a čtyři zápasy  s obří polskou organizací KSW. A hned bude bojovat o titul ve welterové fáze s Chorvatem Robertem Soldićem.

Vše se uskuteční 14. září ve slavné londýnské čtvrti Wembley v SSE Areně, která už ve svých útrobách hostila UFC nebo Bellator a je vyhlášená elektrizující atmosférou. Hukot a bouřlivou atmosféru očekává i Kincl, což prozradil v rozhovoru pro sportovní server Sport.cz, kde také vyloučil, že by měl bojovat i někde jinde.

"Probíhala nějaká jednání, organizace IAF měla zájem, poté byly další možnosti, ale ty bych nechtěl rozebírat, podepsal jsem s KSW na dva roky. Jdu prostě budovat svoji kariéru, jdu o stupeň výš. V posledním zápase jsem porazil dobrého soupeř, což mi pomohlo ke smlouvě s KSW a k titulovému zápasu."

Soupeřem mu bude drsný Chorvat, který vypíná jednoho soupeře za druhým a Kincl si je vědom, že se jedná o tvrdého postojáře s obráceným guardem, přesto také tuší, co by na něj mohlo platit. "Pohyb, pohyb a trefovat ho z dálky, hlavně mu nezůstat stát, aby si nemohl zaměřit zadní ruku. Kdo je favoritem, je jasný, je to on, na sto procent, ale mně role outsidera sedí a mám ji rád."

Zdroje:  Sport.cz

Nejnovější články