„Chci to já, chce to Karlos, dlužíte to fanouškům,“ naléhá Ďatelinka na promotéry, aby mu dali Vémolu

„Chci to já, chce to Karlos, dlužíte to fanouškům,“ naléhá Ďatelinka na promotéry, aby mu dali Vémolu zdroj: Foto: Oktagon MMA

Na Karlose Vémolu si brousí zuby Samuel Krištofič, o životní zápas se ale hlásí i Milan Ďatelinka, který je na řadě i podle Karlose.

Na zápas s Karlosem Vémolou se už před posledním turnajem stály fronty. Zájem ze strany dalších bojovníků ještě více umocnil opasek šampiona, který si nasadil po úspěšné pětikolové bitvě, v níž porazil zkušeného Francouze. Promotéři tedy mají z čeho vybírat.

Ještě v kleci zastihl čerstvého šampiona Samuel Krištofič. „Myslím, že už je čas, abychom lidem splatili náš zápas, takže tímto tě vyzývám, abys proti mně obhajoval titul střední váhy,“ řekl Krištofič, načež sám sebe představil jako šampiona střední váhy Oktagon Výzvy, bývalého titulového vyzyvatele welteru a jedničku v Oktagonu. Připomněl také, že než se rozhodl přestoupit do welteru, měl mít zápas o titul i v kategorii do 84 kilogramů. Vémola rovnou přiznal, že o zápas s ním hodně stojí. Jedním z důvodů je fakt, že se o „Pirátovu“ přípravu stará Attila Végh. Jedním dechem ale dodal, že má nyní přednost Milan Ďatelinka. „Právoplatný uchazeč o titul je teď Ďatelinka, to mu nikdo nemůže upřít.“

Ke Krištofičovi se následně vrátil v rozhovoru pro iSport.cz, v němž vyjádřil podezření, že se „král Bratislavy“ chtěl pouze zviditelnit, protože pokud by o zápas doopravdy stál, kývnul by na vyšší váhovku. „Těch třeba osmdesát osm kilo by ho už nezabilo. Takhle si bude muset počkat. Já ho chci dlouhé roky, ale všichni fanoušci skvěle reagovali na Milana Ďatelinku a ten si to momentálně zaslouží víc než Pirát.“

Ďatelinka se na stejném turnaji předvedl v duelu s Davidem Hoškem, kterého hned v prvním kole utáhnul na arm triangl. Hned poté překvapil Ondřeje Novotného otázkou, zda si zaslouží pás šampiona. Promotér odpověděl, že je velmi blízko titulové šanci. A z toho následně „Mr. Comeback” těžil na tiskové konferenci.

Vémolovi pogratuloval ke skvělému výkonu a zároveň mu poděkoval, že ho označil jako právoplatného vyzyvatele. Ondřej Novotný sice není příliš nadšen, když se hned na turnajích domlouvají další zápasy, to ale Milana nezastavilo. „Terminátora“ si tedy pojistil do budoucna. „Karlos řekl, že mám přednost, za což mu moc děkuju. Zároveň gratuluju ke skvělému výkonu. Mě je jedno, kdo se tu s kým přetahuje. Toto je můj životní zápas, pokud tedy bude, a já věřím, že bude,“ řekl a mrknul na Novotného. „Chci změnit vše, co jsem doposud dělal, aby ta příprava nabrala úplně jiný význam, aby se ze mě stal úplně jiný bojovník, když proti mně bude stát někdo, kdo je opravdu světové kvality. Z té přípravy nemohu podcenit ani jednu sekundu.“

Dalo by se říct, že Ďatelinka kuje železo, dokud je žhavé. Dělá zkrátka vše proto, aby životní zápas s Vémolou dopadl. Svědčí o tom i jeho aktivita na Instagramu. „Duben? Měl jsem to slíbené, chci to já, chce to Karlos, dlužíte to fanouškům stejně jako mně. Čtyři ukončení v prvním kole, dominance nad každým soupeřem. Chci jen to, co si zasloužím, tak nechoďme kolem horké kaše a pojďme na to chlapci. Já budu připraven vzít si to, na co mám nárok,“ naléhal v jednom z příspěvků na promotéry.

„Mr. Comeback“ se vrací do klece pravidelně od roku 2013. Za svou kariéru nasbíral osm výher a čtyři porážky. Jde zároveň o účastníka první série reality show Oktagon Výzva, kde v semifinále nestačil na Marka Bartla. Naposledy ho v roce 2017 porazil Marco Kisič, nyní má na kontě čtyři výhry v řadě.

Jak už ale bylo řečeno, sestavování zápasů je na promotérech. Uvidíme, zda Ondřej Novotný a Pavol Neruda skutečně nechají Ďatelinku zabojovat o titul.

Zdroje:  Oktagon MMA , isport.blesk.cz , Milan Ďatelinka Instagram

Nejnovější články