Jaromír Soukup chce boxovat v Clash of the Stars, domluvil si zápas s psychopatem Bejrem

Jaromír Soukup chce boxovat v Clash of the Stars, domluvil si zápas s psychopatem Bejrem Jaromír Soukup na turnaji Clash of the Stars | zdroj: Profimedia

Známý moderátor si kontroverzního Bejra pozval do svého pořadu Reakce Jaromíra Soukupa. Zprvu přátelské povídání nakonec skončilo strkanicí a domluvením zápasu. Má to ale háček.

To, že má majitel a moderátor TV Barrandov za sebou úspěšnou kariéru v boxu, není žádným tajemstvím. Z 26 profi zápasů prohrál jediný a hned 19 soupeřů poslal k zemi před limitem. Ačkoliv dal nakonec přednost moderování, bojové sporty stále sleduje a k důležitým zápasům se čas od času kriticky vyjádří. Už v minulosti proto dostal několik výzev, třeba na souboj s bývalým pornohercem Robertem Rosenbergem, vhozenou rukavici ale nezvedl.

V souvislosti se Soukupem se také skloňovalo jméno organizace Clash of the Stars, která se soustředí na zápasy celebrit. Až nyní to ale vypadá, že je konečně ruka v rukávě. Do svého pořadu Reakce Jaromíra Soukupa, který společně s ním moderuje Jakub Jíra, si totiž pozval psychopata Aleše Bejra.

Zpočátku sice vládla přátelská atmosféra, když oba probírali Bejrovu minulost, která byla s TV Barranov úzce spjatá. Soukup dokonce zavtipkoval, že Psychopata stvořil. Ten totiž pro televizní stanici často pracoval jako komparzista a v nepříliš úspěšném pořadu Tchýně se projevil jeho šílený "charakter", který pak dále rozvíjel na Youtube. Ukázal se ale také třeba v Soudkyni Barbaře či Nebezpečných vztazích, přičemž Soukup neskrýval, že šlo o inscenace.

A podobně zinscenovaně často působila také jejich interakce v pořadu Reakce. Zpočátku se nesla v přátelském duchu, když Soukup Bejra chválil. "Ty seš kulturista, zápasník, slušně boxuješ, teda v thajským boxu, herec, výjezdovka security a teď jseš jako hvězda Clash of the Stars," vyjmenoval několik Alešových rolí, aby si vzápětí trochu rýpnul. "Ono když děláš hodně věcí, tak to skončí tak, že všechno umíš trochu a nic pořádně."

Následně se řešil incident z jedné předešlé tiskové konference, kterou někdo narušil slzným plynem, přičemž se následně na scéně objevil Bejr v plynové masce. Ten se hájí tím, že je nedílnou součástí jeho lékárničky a prostě tak jen využil vzniklé situace. Promotér Tomáš Le Sy si to s ním plánuje vyřídit soubojem v kleci 3x3 metry. Podle Soukupa je to ale dost nefér souboj vzhledem k Alešově velké váhové převaze. "Tak to by sis to mohl střelit spíš se mnou, jsme tak stejná váha, mám nějakejch devadesát" navhrnul tedy.

"Nebráním se ničemu," přijal tuhle výzvu Bejr doslova s otevřenou náručí. "Slyšel jsem o tobě, že jsi dobrej boxer."

"Hele bejvalo to dobrý, teď už samozřejmě ne, ale to já bych se na tebe připravil," odpověděl Soukup, ale po chvíli dodal, že neví, jestli by to vůči Psyhovatovi bylo vůbec spravedlivé. Dokonce předpověděl, že vyhraje v prvním kole. "Máš blbě ruce, držíš to dole..." poukázal na chybu ve stylu soupeře.

"Kdy to dáme? Já jsem připraven klidně hned," reagoval Bejr. Když se k tomu Soukup neměl, vrhnul se se slovy "Jaromíre, na co čekat" na něj. Nakolik vám následná potyčka připadá reálná, necháme na vás, každopádně ale pobavila. "Myslím si, že bys potřeboval srazit hřebínek, že jseš trochu namistrovanej, mi přijde," reagoval Psychopat, když se situace uklidnila. Následně ale vyjádřil obavy, aby se Jaromír nesnažil ze zápasu vycouvat. "Víš, co se u mě nestane? Že bych se někoho bál," ujistil ho Soukup. "Budeš to mít těžký."

Ačkoliv to ale vypadá, že zápasu nic nebrání, není tomu tak. Bejr totiž ve svém včerejším streamu uvedl, že s organizací Clash of the Stars končí, protože ho urazilo, že se promotér Tomáš Le Sy nechal slyšet, že už s ním nechce mít nic společného. Uvidíme tedy, zda se podaří spor urovnat, či je to pouze součást předem promyšleného proma.

Zdroje:  Reakce Jaromíra Soukupa

Nejnovější články