„Je to 1:0 pro Karlose,“ zhodnotil Ondřej Novotný rozhovor s Ďatelinkou. Vémola prozradil, s kým se bude připravovat

„Je to 1:0 pro Karlose,“ zhodnotil Ondřej Novotný rozhovor s Ďatelinkou. Vémola prozradil, s kým se bude připravovat zdroj: Profimedia

Podle promotéra Oktagonu měl Karlos Vémola během sobotního rozhovoru s Milanem Ďatelinkou navrch.

První bitva mezi Karlosem Vémolou a Milanem Ďatelinkou se odehrála ve studiu během turnaje Oktagon 21, kde bylo možné zaútočit na soupeře zatím pouze skrze úderné argumenty. Kdo se stal vítězem? Dle ohlasů si první plusové body připsal spíše Vémola, který v diskuzi dominoval.

Stejně to vnímá i Ondřej Novotný. Své dojmy probral s Palem Nerudou během vysílání hned po turnaji. „Čekal jsem, že se na ten střet nějakým způsobem připraví, ale Karlos si ho tam povodil. Tohle je 1:0,“ komentoval rozhovor, přičemž Vémolu označil jako „starého zkušeného psa“. „Nevím, jestli to Milanovi vyhovuje, ale myslím si, že ne. Měl sucho v puse, začal pít vodu, koukal všude jinde, jen ne na Karla, což jsou takové ty příznaky toho, že ti to nesedí... No a to je součást tlaku, když nastupuješ proti Karlosovi, protože ten jeho trash-talk je okamžitý. To ani nebyl trash-talk, byla to spíš taková výchova,“ zhodnotil.

Sám Ďatelinka ve vlastním streamu přiznal, že nebyl schopný se uvolnit a byl trochu pod tlakem. Že Ďatelinka spíše souhlasil přikyvoval argumentům, to Karlos nevnímá jako něco zvláštního. „On neměl důvod mi nepřikyvovat. Já jsem neříkal nic, co by nebyla pravda,“ prohlásil ve svém posledním vysílání. „Mám zkušenosti, váhovou a fyzickou převahu. Není prostě možné, aby nade mnou za dva měsíce dominoval, že by vyhrál na body, že by mě naházel nebo vypinkal. Tam je to o tom, že je skvělý striker, je nebezpečný, mladý a hladový, takže půjde vabank,“ myslí si Karlos. Zároveň uznal, že z jeho strany může přijít stejná chyba jako v zápasu s Véghem.

V této souvislosti zmínil Makhmuda Muradova, o němž prozradil, že měl vsazeno na Ronalda Paradeisera. Jeho samotného překvapilo, kolik lidí uvěřilo, že by Rony mohl zvítězit nad Ivanem Buchingerem. „Já jsem o Buchingerovi nezapochyboval ani na vteřinu. A vůbec mě nepřekvapilo, že to bylo takhle rychle. Paradeiser je skvělý a mladý zápasník, ale lidé zapomínají na jednu věc. Buchinger není v Československu žádný velký pojem, ale na domácí scéně má nejvíce zkušeností, to mi nikdo nevymluví.“ Karlos je přesvědčený, že Rony neměl na Buchingera žádnou zbraň, měl jen malou šanci, že se dobře trefí. A to samé podle něj platí i pro Ďatelinku. „Zkušenosti nejdou dohnat. A já si myslím, že to nedožene ani Ďatelinka, jsem o tom přesvědčený.“

Právě Ivan Buchinger je pro Karlose v podstatě soupeř. Ne snad, že by proti sobě mohli nastoupit do zápasu, Ivan by ale mohl šampiona střední váhy předběhnout a jako první v organizaci Oktagon MMA získat dva opasky. Karlos prohlásil, že by se vlastně ani nedivil, načež apeloval na promotéry. „Takže Ondro, jestli sleduješ, pojďme do toho, chci tu titulovou šanci v 93, chci být první. Nebo mi dej Budaye v těžké, mě je to jedno, ale chci mít dva pásy přes rameno,“ řekl s tím, že pokud by Buchinger dřív než on získal dva šampionské opasky, musel by se snažit o tři.

Ďatelinka prozradil, že by krom Spartakus Fight Gymu chtěl alespoň na týden vyrazit také do polského Ankosu, kam pravidelně jezdí i Karlos. „Nevím, jestli tam bude chtít trénovat se mnou. Mě je to jedno, já příští týden jedu s ‚Monsterem‘ trénovat do Polska. Jestli tam bude trénovat i Ďatel, to je na něm. Já si spíš myslím, že zůstane s Attilkou na Slovensku.“ Přípravu už má jasně naplánovanou, do Polska chce jezdit každý druhý týden, a přestože si nemyslí, že je ideální, aby oba trénovali ve stejném gymu, své plány měnit nehodlá. Chce se připravovat právě s Petrem Knížetem, který by se dle jeho vlastních informací měl taktéž objevit na březnovém turnaji. Jako sparingpartnery si v Ankosu bude vybírat vyšší a rychlé strikery, dle jeho slov jich mají připraveno hned několik.

Jak to celé dopadne, se dozvíme 28. března. Ještě předtím se koncem února uskuteční pyramida Oktagon Underground, v níž nejlepší postojáři československé scény zabojují o 10 tisíc eur.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články