Joker tvrdí, že má Vémola protekci od Oktagonu. “Za tahle slova ho patřičně potrestám,” slibuje Terminátor

Joker tvrdí, že má Vémola protekci od Oktagonu. “Za tahle slova ho patřičně potrestám,” slibuje Terminátor Karlos Vémola v Oktagonu | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Mezi aktéry chystané bitvy o pozici šampiona polotěžké váhy Oktagonu začíná přituhovat. Slova chvály na straně Karlose Vémoly střídají o poznání ostřejší výrazy.

Pár dní nazpět se Karlos Vémola zastával svého dalšího soupeře, Aleksandara Ilice označil jako právoplatného vyzyvatele, který si rozhodně zaslouží titulovou šanci. Mimo jiné poukázal na jeho souboj s wrestlerem Damianem Janikowskim, který se může pochlubit bronzovou medailí z olympijských her, šikovného Poláka totiž Ilic ve třetím kole vypnul highkickem.

Ze strany srbského “Jokera” se ale žádné pochvaly nedočkal, Ilic naopak začal “Terminátora” pořádně provokovat. Oktagon například sdílel jeho reakci na Vémolův zápas s Marpem. “To je šílený. Pane bože, co tam Vémola dělá? Řekl mu někdo, že jde o zápas v boxu? Tohle je spíš WWE wrestling,” řekl a neodpustil si ještě jednu sarkastickou poznámku. “Pokud se mnou bude v postoji bojovat takhle, tak opravdu nemám nejmenší šanci, nevím, co mám dělat. Asi budu muset najít nějakou výmluvu, abych se ze zápasu vykroutil.”

V dalším příspěvku se vyjádřil k samotnému zápasu na Štvanici. Zdá se, že od diváků nečeká nic hezkého, je mu jasné, že budou stát na straně domácího borce. Zároveň ale věří, že se karta velmi brzy obrátí. “Od zápasu očekávám, že na mě lidé na začátku budou bučet, budou fandit Vémolovi. Po několika minutách si ale uvědomí, že je to falešný člověk, falešný šampion, který je tlačený organizací a svým manažerem, své soupeře si vždy vybírá. Slibuji vám, že mě fanoušci na konci zápasu budou milovat. Stanu se novým králem Prahy.”

Silná slova, jen co je pravda. Ilicovi se však podařilo vyprovokovat Karlose k další reakci, nelíbila se mu především poznámka, že mu cestu k úspěchům zametá jakýsi manažer. “Tak jsem viděl Jokerovo vyjádření, že jsem falešný šampion a že mi cestu proráží můj manažer. To by mě zajímalo který, mohl by ho jmenovat? Protože naprostou většinu věcí si snažím prorazit sám. Veškerá tahle jeho slova beru jako naprostou drzost, protože zápasím skoro stejně dlouho, jako on chodí po světě. Rvu se od malička, dělám všechno možné i nemožné pro to, abych neustále vyhrával.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Je dobře známo, že Vémola potřebuje své soupeře nenávidět, aby se dostal do té správné bojové nálady. Zdá se, že v případě “Jokera” s něčím takovým nebude mít žádný problém. “Doufám a pevně věřím, že na Štvanici budu mít obrovskou domácí podporu, udělám všechno pro to, aby ten pás zůstal v Čechách. Za tahle jeho slova ho patřičně potrestám.”

Titulový duel je samozřejmě hlavní událostí celého večera. O známá jména rozhodně nebude nouze, představí se například Matouš Kohout, Filip Macek, Daniel Škvor, po nucené pauze se do klece vrátí Michal Kotalík. Ze zahraničních borců dorazí bývalý šampion lehké váhy Mateusz Legierski, Maté Kertész a mnoho dalších. Celý turnaj můžete sledovat na stránkách Oktagon.tv.

Zdroje:  Instagram Oktagon MMA , Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články