Karlos Vémola asi zná dalšího soupeře! Na Štvanici ho chce zastavit specialista na knockouty

Karlos Vémola asi zná dalšího soupeře! Na Štvanici ho chce zastavit specialista na knockouty zdroj: Profimedia

Kdo se v červenci utká s českým “Terminátorem”? Tato otázka trápila fanoušky, ale také promotéry, kteří zřejmě dlouho nemohli najít vhodného soupeře. Nakonec se přihlásil “Joker”.

Koncem minulého týdne si Karlos Vémola postěžoval, že Rafael Xavier odmítl nabídku na zápas o titul polotěžké váhy. “Kratos” údajně neměl dostatek času na přípravu, což se Karlosovi příliš nepozdávalo. Jedním dechem ale dodal, že je mu vlastně jedno, s kým se na Štvanici utká. A nyní se zdá, že v kleci znovu narazí na “Jokera”.

Možná vás jako první napadl Václav Mikulášek, který se před vlastním zápasem s Vémolou vcítil do role této komiksové postavy. Tak tomu ale není. Výzvu přijal srbský postojář Aleksandar Ilic (13-4), jenž se také prezentuje pod touto přezdívkou. “Zrovna jsem mluvil s manažerem, dozvěděl jsem se od něj, že Oktagon MMA, což je velmi silná a rychle rostoucí organizace v Evropě, má volné místo v titulovém zápasu polotěžké divize. A jak víte, na začátku roku jsem se připravoval na turnaj v PFL, tak bych to rád přijal a zabojoval o titul,” oznámil fanouškům na Instagramu.

“Všiml jsem si, že prý budeš bojovat s kýmkoli, takže bych tě rád vyzval. Myslím si, že jsi velmi dobrý bojovník, největší hvězda Oktagonu. Stylisticky je to velmi dobrý zápas, řekl bych, že v kleci můžeme předvést parádní podívanou v boji o titul. A nezapomínej, mám 7 knockoutů v prvním kole, Vémolo, ty budeš další - číslo 8. Prosím Oktagon, aby to zařídil, 23. července se na vás budu těšit v Praze. Joker dorazil!”

Ilic se zřejmě právem může prezentovat jako specialista na knockouty. Momentálně má na kontě 13 výher a 4 porážky, 11 soupeřů ukončil před limitem. Poslední 4 zápasy absolvoval v KSW. V polské organizaci se poprvé blýsknul knockoutem v zápase s Damianem Janikowskim, následně prohrál s Kesikem a Materlou. Naposledy bojoval v dubnu minulého roku, Adrian Dudek s ním nepřežil ani první kolo. Sluší se dodat, že běžně bojoval ve střední váze, to ovšem platí i pro Karlose.

Vémola se k dalšímu soupeři zatím nevyjádřil, Oktagon už ale “Jokera” vyvěsil na sociální sítě, takže se zdá, že s ním na červenec počítá. Už tedy zřejmě zbývá pouze podepsat smlouvy, k čemuž ostatně Ilic ve videu vyzývá.

Sluší se dodat, že v rámci polotěžké divize jde o další případ, kdy o titul zabojuje člověk, který Oktagonu nestihl ani jeden zápas. Stejně tomu bylo v rámci duelu Viktor Pešta vs. Stephan Puetz, pro německou mašinu to byl taktéž debut. Do turnaje na Štvanici však zbývá posledních pár týdnů, vybírání vhodného soupeře tedy zřejmě bylo obzvlášť náročné, o kvalitách srbského bojovníka navíc svědčí jeho výkony v KSW.

Zdroje:  Oktagon MMA - instagram

Nejnovější články