Vémola se obul do Lohorého, “Da Killa Kid” vrací úder

Vémola se obul do Lohorého, “Da Killa Kid” vrací úder Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola se chystá ovládnout polotěžkou divizi, zároveň si ale začíná připravovat půdu pro návrat do střední váhy, kde narazí na staré známé, například na Alexe Lohorého.

Už jen pět týdnů zbývá do ikonického turnaje na Štvanici, stále však nebyl oznámen soupeř pro Karlose Vémolu, který by si chtěl pod otevřeným nebem znovu připnout pás šampiona. Po výjezdu do Frankfurtu se spekulovalo, že by o trůn polotěžké divize mohl zabojovat Rafael Xavier, z posledního vyjádření českého “Terminátora” to však vypadá, že se “Kratosovi” do souboje s ním příliš nechce.

“Slyšel jsem, že se mnou teď nechceš bojovat, že říkáš hovadiny o tom, že nemáš dostatek času na přípravu a podobný věci, a to i přesto, že o tituláku s tebou už mluvím poslední tři nebo čtyři měsíce,” řekl Vémola ve videu na Instagramu. “Ale nevadí, nemusím bojovat s tebou. Jediné, co chci, je mít opasek přes rameno, takže budu bojovat s kýmkoliv, koho přede mě Ondra s Palem v polotěžké váze Oktagonu postaví. Nemusíš to být ty, budu bojovat s kýmkoliv.”

Vémola také nastínil, co chystá do konce roku. Zdá se, že hodlá vyrovnat historický úspěch Ivana Buchingera, který jako první bojovník Oktagonu ovládl dvě divize. “Před koncem roku zmlátím jednoho z těch vandráků, které už jsem jednou porazil, a dojdu si i pro titul ve střední váze.”

Silná slova, pro někoho možná až příliš. Zatímco Rafael Xavier vyjádření nijak nekomentoval, na příspěvek sdílený Oktagonem bleskově zareagoval Alex Lohoré. “Říkáš o mně, že jsem vandrák? Pojďme si před zápasem udělat dopingový test a uvidíme, kdo je ve skutečnosti vandrák. Navíc jsi mě nedokázal ukončit, i když jsi měl o dvacet kilo víc než já, ty šašku.” Lohoré sice jako jeden z mála dokázal Vémolovi vzdorovat celých pět kol, od vítězství byl ale na hony vzdálený. I tak ovšem odmítá uznat, že s Karlosem prohrál, v jednom z rozhovorů se nechal slyšet, že mu pouze došel čas. Kdo ví, třeba dostane druhou šanci. To by si ale nejprve musel poradit s Patrikem Kinclem, s nímž zabojuje 17. září v Brně.

 

Vraťme se ale na Štvanici. Vémolův soupeř bude zřejmě představen co nevidět, organizace totiž již začala odkrývat jednotlivé zápasy. Vrátí se například polský “Dynamit” Mateusz Legierski, kterého v Oktagonu ještě nikdo nedokázal porazit, bývalého šampiona lehké váhy přivítá zpátky Matouš Kohout. Po porážce s Jakubem Tichotou znovu nastoupí Dawid Kareta, stejného výsledku proti němu ale bude chtít dosáhnout Roman Paulus, který se bude snažit dokázat, že se “Chimpovi” z Reinders MMA bez problémů vyrovná. Diváci uvidí také Daniela Škvora, Michala Konráda a další známé postavy domácí scény.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články