Karlose Vémolu údajně vydíral jeho vlastní bratr kvůli pornu

Karlose Vémolu údajně vydíral jeho vlastní bratr kvůli pornu zdroj: Profimedia

Vše se mělo točit okolo hodně lechtivého snímku, který se objevil na několika stránkách.

Posledních pár dnu proběhly přes několik webů zprávy o údajném vydírání Karlose Vémoly jeho vlastním bratrem. K tomu mělo dojít pomocí videa, které on sám kdysi pořídil a na kterém si užívá naráz se třemi dívkami. Samotný záznam se objevil na několika světových porno webech, ale uživatel, který ho tam nahrál, už vše smazal.

Sám Vémola pro web extra.cz řekl, že vše způsobil jeho sourozenec, který mu odcizil telefon. "Video je čtyři roky staré. Můj bratr mi před časem ukradl telefon, kde jsem nahrávku měl. Tím videem mě vydíral. Chtěl po mně miliony korun. Je to stará věc, to je celé. Tehdy jsem byl nezadaný a užíval si. Nevidím na tom nic špatného.

Se svým bratrem už nechce nikdy nic mít a přerušil s ním veškeré kontakty. Ten samý den, co vydal Vémola své prohlášení se však objevila na jeho oficiálním fan profilu zpráva, kde jeho údajný sourozenec vše vyvrátil a napsal úplný opak. Pár dnů poté byl celý fan profil zrušený, ale zprávu se nám povedlo získat a můžete si ji přečíst v plném znění.

vemola zdroj: Profimedia

Na jaké straně je pravda se neodvažujeme soudit a asi by si měl každý udělat názor sám. Jisté je jen to, že být známou osobnosti přináší i podobná rizika a my jen můžeme doufat, že se jim tyto rodinné problémy uklidní.

Zdroje:  extra.cz , tisková zpráva

Nejnovější články