Kincl zvedl vhozenou rukavici, v pondělí si zaboxuje proti Véghovi

Kincl zvedl vhozenou rukavici, v pondělí si zaboxuje proti Véghovi Český bojovník Patrik Kincl. | zdroj: Profimedia

Cukroví musí počkat, bojovník Patrik Kincl dostal na poslední chvíli nabídku na boxerský duel s Attilou Véghem. To se neodmítá, ani když není čas na přípravu.

Velká změna potkala očekávanou boxerskou akci Fight Night Challenge, která se odehraje v pondělí v Brně. V hlavním zápase večera se měl Attila Végh střetnout s Emanuelem Newtonem. Američan byl však před odletem pozitivně testován na covid a musel na poslední chvíli odstoupit. Organizace ale během chvíle vytáhla z rukávu doslova eso, náhradníkem totiž bude známý český MMA bojovník Patrik Kincl.

Ten si přitom ještě včera v poklidu užíval vánoční svátky a duel s Véghem dostal tak trochu jako dárek od Ježíška, jinak měl zápas naplánovaný až na konce února. "Co si budem povídat, borci z Fight Night Challenge mi trochu pozměnili sváteční plány. No ale i s plným bachorem řízků a bez čisté boxerské přípravy, je tohle nabídka zápasu, který jsem prostě nemohl odmítnout. Již za pár dní se dozvím, jak moc dobrej nápad to byl. Jedno vím už teď, kdybych do toho nešel, litoval bych," okomentoval nečekanou situaci Patrik na sociálních sítích. A neopomněl si rýpnout i do rivala Karlose Vémoly, který bude celou akci uvádět. "Nějaké nápady na přezdívku, kterou by uvaděč posunul na úplně jinej level?"

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený FNC (@fightnightchallenge)

Kromě toho uvidíme v ringu také Kinclova nadcházejícího soupeře Samuela Krištofiče. "Pirát" zaboxuje s těžkotonážníkem Alexem Cvernou. Svůj druhý boxerský zápas si odbude také rapper Rytmus, který poměří síly s  MMA bijcem Gáborem Borárosem. Představí se také kadeřník Laky Royal, známý z projektu Oktagon X, proti němu nastoupí slovenský rapper Moloch Vlavo.

Ze sportovního hlediska bude velmi zajímavý souboj mezi mladým univerzálním talentem Denisem Farkašem a tvrďákem ze staré thaiboxerské školy –⁠ Jakubem Gazdíkem, který se v posledních letech věnuje trenérské kariéře a už pár let nezápasil.

Akce Fight Night Challenge se odehraje 27. prosince od 19:00. Sledovat ji bude možné přes placený PPV přenos, který je možné zakoupit na stránkách organizace

Zdroje:  Fight Night Challenge

Nejnovější články