"Mach" Muradov, bojující pod českou vlajkou, vyzve dalšího borce z UFC

"Mach" Muradov, bojující pod českou vlajkou, vyzve dalšího borce z UFC zdroj: Profimedia

OKTAGON 13 bude opravdu nabitý a kromě zápasu Vémoly s da Silvou nabídne i další výzvu hvězdě Muradovovi.

Makhmud "Mach" Muradov konečně zná svého dalšího soupeře. Ondřej Novotný dodržel slovo a na turnaji OKTAGON 13 se na pražské Štvanici 27. července postaví dalšímu borci, který prošel i samotnou UFC - Wendellu de Oliveirovi Marquesovi.

"Macha" Muradova, uzbeckého fightera bojujícího pod českou vlajku, asi není potřeba detailně představovat. Patří k nejzářivějším hvězdám naší scény a obohacuje jí nesmírně výbušným a agresivním stylem. Ve známost přišel především pod organizací XFN, pod kterou bojoval od roku 2016, ze které kvůli problémům s financemi odešel. Už v tu dobu dostával veskrze zahraniční soupeře, nad kterými dominoval. Nejlepší vizitkou pro něj je to, že poslední prohru eviduje v prosinci 2016 a od té doby drží skvělou šňůru deseti výher v řadě.

Makhmud Muradov zdroj: Profimedia

Wendell de Oliveira Marques jako správný Brazilec kombinuje jiu-jitsu s dobrým postojem. Tímhle stylem také jeden čas ovládal domácí soutěže. Ve svých šestatřiceti letech patří k veteránům MMA a to i vzhledem k počtu zápasů, kterých má odbojováno třiatřicet.

Absolvoval také dva fighty v UFC, ale těžce je nezvládl. Oba dva prohrál knokautem. Nutno podotknout, že neměl úplně lehké soupeře, a to především v posledním zápase, kde čelil Darrenu Tillovi, který v té době zadupal ve welteru i Donalda Cerroneho. Jeho přezdívka zní "The War Machine" a zajímavostí je, že poprvé nastoupí do zápasu mimo brazilskou půdu.

Wendell de Oliveira Marques zdroj: Profimedia

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články