Monika Chochlíková prozradila, jakou nejbizarnější nabídku dostala od fanouška

Monika Chochlíková prozradila, jakou nejbizarnější nabídku dostala od fanouška Monika Chochliková si premiéru odbyla v prestižním Bellatoru. | zdroj: Profimedia

Někteří fanoušci mají skutečně divné fantazie, jeden takový se chtěl domluvit na bizarní spolupráci s Monikou Chochlíkovou.

Válí v ringu i v kleci, fanoušky si slovenská bojovnice Monika Chochlíková ale získává i na sociálních sítích. Pod jejími fotografiemi se to hemží lichotkami, někteří ji nazývají "nejhezčí bojovnicí Oktagonu" a podobně. Občas ale komentáře či zprávy překročí hranice. "Sú tam poriadne bizarnosti," přiznala "Volcano" v rozhovoru v průběhu vážení před zítřejším turnajem Oktagon 32.

"Nejaký týpok z Floridy mi napísal, že obdivuje zápasnice a baby, ktoré sa vedia biť. Jednoducho hľadal niekoho, kto ho bude týrať. A doslova mi napísal podrobný opis toho, čo odo mňa očakáva. Dal mi tam aj nejakú finančnú odmenu. Hovoril, že chce, aby som ho dvakrát, trikrát uškrtila úplne do bezvedomia. Potom, že on sa musí biť naspäť, takže ho musím nejako ovládnuť, musím ho zamknúť v miestnosti, nemôžem ho pustiť von a musím ho búchať medzi nohy, aby mal všade po celom tele modriny."

Jak na podobné výplody reaguje její přítel Tomáš Tadlánek, který je sám zkušeným bojovníkem a trenérem Muaythai? Očividně zůstává nad věcí. "On sa smeje. Jemu to príde strašne vtipné," prozradila Monika.

Zítra zápasem proti Peruánce Pajuelo celý turnaj Oktagonu v Ostravě odstartuje. Někteří fanoušci v tom sice možná vidí jakousi neúctu a mají za to, že zápas několikanásobné mistryně světa v postojových disciplínách, by měl být na startovce výše, sama Chochlíková je ráda. Má k tomu koneckonců několik racionálních důvodů.

"Ja to beriem pozitívne. Keď sa zverejnila tá karta, tak som hovorila, že chcem zápasiť čo najskôr, aby som si užila galavečer a aby zostalo jedlo, pitie. Pretože keď máte zápas na hlavnej karte, alebo ten posledný, predposledný, tak si celý galavečer neužívate, pretože ste zatvorení v šatni, sústredíte sa na to, že idete podať výkon. A keď potom skončíte, tak väčšina ľudí už odchádza z haly, idete na rautové stoly, a tam už ostali len nejaké tri buchty, to je všetko. A je jedenásť hodín večer a nemáte sa, kde najesť. Takže som bola celkom dosť šťastná, keď som sa dozvedela, že idem úplne prvý zápas, pretože to znamená, že sa pozriem na skoro všetky zápasy. Navyše, pretože je to zadarmo na Youtube, tak to bude sledovať asi najviac ľudí, pretože nie úplne každý si kúpi PPV prenos. Takže ja v tom vidím samé pozitíva."

Jedinou starost ji dělá to, aby už byla Ostravar aréna z větší části zaplněna a mohla si tak užívat hlasité podpory od diváků. Poté se k nim hodlá připojit a užít si show. Nejvíce se prý teší na kolegy "postojáře" Matěje Peňáze a Daniela Škvora, ale také na Lucii Pudilovou či hlavní zápas - odvetu mezi Petrem Knížetem a Davidem Kozmou.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články