Nechci přežitého Attilu, vzkázal Vémola. Jeho jediná motivace je jít se mnou, kontroval Végh

Nechci přežitého Attilu, vzkázal Vémola. Jeho jediná motivace je jít se mnou, kontroval Végh MMA - Oktagon | zdroj: Profimedia

O možné odvetě mezi Attilou a Karlosem se toho namluvilo opravdu hodně, nyní ale konečně dostává konkrétní kontury. Fanoušci by se mohli dočkat relativně brzy.

“Neměl by to být zápas, ve kterém jde jenom o peníze. Já tam nějakého přežitého Attilu nechci, chci, aby byl stejně hladový jako v prvním zápase, protože jinak mi odveta vůbec nic nedá,” řekl k tématu Karlos Vémola během páteční tiskové konference. “Lidé pak řeknou, že jsem s ním prohrál, když byl v té nejlepší formě, a pak jsem ho porazil, když už ve formě nebyl. Pokud se sebou něco udělá, začne zápasit, vyhrávat a něco dokazovat, tak se mnou odvetu může mít, ale nechci jít za velké prachy s přežitým Attilou.”

Od zápasu už uběhly více než tři roky. “Terminátor” nezapomněl připomenout, čím vším od té doby prošel, ať už se jednalo o zápasy, získané tituly, ale také těžká zranění a operace. “A on sedí a přihlíží. Ty časy, kdy jsem se ho doprošoval o odvetu, jsou dávno pryč. Mám před sebou spoustu jiných výzev.”

Časy doprošování jsou evidentně opravdu pryč, jelikož podle Attily nadešla ta správná chvíle. Na Karlose navázal hned druhý den během rozhovoru před začátkem turnaje Oktagon 40. Přiznal, že tiskovou konferenci s napětím sledoval, jelikož očekával, že se Vémola k odvetě vyjádří. “Dal jsem mu zelenou, ale najednou se vymlouvá, že už nemá takovou motivaci a tak dále. Ale já moc dobře vím, že Karlíto má v životě jen jednu motivaci, a to jít se mnou.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila)

 

Důvody se podle něj přímo nabízí. “Do UFC se už nedostane, v polotěžké váze je šampionem, v 84 byl šampionem, takže jedinečná možnost a motivace jsem určitě já.” Jedním dechem dodal, že problém s motivací u Karlose nastane až ve chvíli, kdy ho znovu porazí. “Můžu ho pod sebe vzít jako pomocného trenéra, takže se neztratí,” popíchl svého životního rivala. Attila také rovnou zmínil, že by se mu zápas zamlouval koncem roku, ideálně v O2 areně. “Když Palo říkal, že je to otázka na Karlose, a Karlos tvrdí, že je to otázka na mě, tak to asi musím potvrdit já. Takže potvrzuju, že tomu dávám zelenou. Ten zápas chci a vezmu ho. Takže uvidíme, jestli z toho Karlos vykličkuje, nebo ne.”

Vémola však evidentně nic takového neplánuje. “Konečně to přijde, budou krásné Vánoce,” neskrýval radost, když se jako další host objevil ve studiu během sobotního turnaje. “Ale Attila je krásné mít nebude, protože těch 45 kilo, nebo kolik mu chybí do váhy, tak s tím bude mít opravdu velký problém. Jestli si nasadil takhle vysokou laťku, že to chce stihnout do konce roku, tak já jsem pro, těším se na to. Attilo, hodně štěstí se shazováním,” vzkázal svému budoucímu soupeři.

Ve studiu byl přítomen také jeden z šéfů Oktagonu – Palo Neruda. Vyjádření ze strany Attily ho viditelně zaskočilo, během večera ale stihl vše probrat se svým parťákem. A zdá se, že je jasno. “Už jsme se o tom bavili i s Ondrou [Novotným],” řekl po reakci Vémoly. “Je to obrovský zápas, je velmi pravděpodobné, že brzy oznámíme, jak to tedy bude.” Neruda závěrem potvrdil, že se zápas  pokusí nasměrovat do O2 areny, byť se přemýšlelo také o jiných alternativách. Odvetě tedy zřejmě už nic nebrání.

Zdroje:  Oktagon MMA - YouTube

Nejnovější články