Novinky z Oktagonu. Kincl se s Pirátem utká až příští rok, německý "Terminátor" dostane druhou šanci

Novinky z Oktagonu. Kincl se s Pirátem utká až příští rok, německý "Terminátor" dostane druhou šanci Samuel "Pirát" Krištofič a Patrik Kincl | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Aktuální protiepidemická opatření se dotkla i organizace Oktagon MMA. Ta byla nucena necelý měsíc před závěrečným turnajem roku udělat zásadní změny. Pro fanoušky má ale i dobré zprávy.

Nejprve Ostrava, teď i závěrečný turnaj Oktagon 30 v pražské O2 aréně. Promotér Ondřej Novotný včera v podcastu MMA letem světem odtajnil, že kvůli současné epidemické situaci a souvisejícím vládním nařízením i poslední akce roku nakonec proběhne pouze s omezeným počtem fanoušků v brněnské Zoner BOBYHALL, kde si Oktagon loni vytvořil skvělé nouzové zázemí.

"Nemůžeme čekat, jestli se situace zlepší nebo ne," konstatoval Novotný a vzápětí uvedl, že se z logických důvodů bohužel odloží bitva o titul střední váhy mezi Samuelem Krištofičem a Patrikem Kinclem, která měla být hlavním zápasem předposledního prosincového večera. "Ten zápas si zaslouží velkou arénu a ta bude!"

Navíc dostala únorová startovka k dobru ještě jeden titulový zápas. Tím bude odveta o trůn polotěžké váhy mezi Viktorem Peštou a Stephanem Pützem. Jejich první souboj byl bohužel ukončen lékařem kvůli ošklivé zlomenině nosu. Německý "T-800" dal ale ihned najevo, že to bylo dost předčasné a domáhal se odvety.

Nové datum? Pro některé možná bláhové –⁠ 26. února 2021.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V únoru se měl původně odehrát postojářský galavečer Oktagon Underground s hlavním boxerským duelem Vémola versus Marpo.Ten se kvůli Karlosovým zdravotním problémům přesune až na 21. května.

"Když nebudu schopný nastoupit v toto datum, tak už nenastoupím nikdy, takže to tam dej a já tam budu, i kdybych neměl ani jednu ruku," reagoval podle Novotného na nové datum Vémola.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Pro změnu pozitivní změny by se brzy měla dočkat platforma oktagon.tv, kde je možné sledovat turnaje Oktagonu i dalších organizací. Brzy by měla přibýt možnost časového předplatného. Nabídka se navíc neustále rozrůstá, už v prosinci budou k vidění tradiční Večer bojovníků thajského boxu v Jesenici a Galavečer profesionálního boxu a K-1 v Lucerně.

Zdroje:  MMA letem světem

Nejnovější články