Oktagon 25: Buday vs. Minda – na co se těšit a jak sledovat turnaj online?

Oktagon 25: Buday vs. Minda – na co se těšit a jak sledovat turnaj online? Martin Buday se o titul těžké váhy Oktagonu pobil s Polákem Mindou. | zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Zápas mezi dvěma těžkotonážníky o pás šampiona, souboj slovenských gymů i talentovaná thaiboxerka. Jak můžete sledovat turnaj Oktagon 25 z pohodlí domova?

Už od 18:00 nás dnes čeká další turnaj organizace Oktagon, tentokrát s pořadovým číslem 25. Hlavním tahákem večera bude souboj slovenského zemaře Martina Budaye a polského bijce Kamila Mindy o šampionský pás v těžké váze. Buday nastupuje jako favorit, ale Minda už několikrát prokázal, že není radno jej podceňovat.

Dalším zajímavým zápasem bude souboj mezi Karolem Ryšavým a Markem Bartlem. Poté, co se oba na zápase gentlemansky domluvili, to mezi nimi začalo hodně jiskřit a vypadá to, že by si svoje rozdílné názory rádi vyříkali v kleci. Navíc se jedná o souboj dvou nejlepších gymů na Slovensku – bratislavského OFA gymu a trnavského Spartakus Fight Gymu, takže o rivalitu rozhodně nebude nouze.

Tahákem bude určitě i první zápas v Oktagonu jednoho z mála přemožitelů Jiřího Procházky, Bojana Veličkoviče, který se utká s Emanuelem Dawou a pokud svůj debut zvládne, je možné, že začne míchat kartami ve welterové divizi.

Zajímavý zápas nabízí také střetnutí Samuela „Piráta“ Krištofiče s bojovníkem z Americké Samoy, Alem Matavaem. Zápasy Piráta nikdy nenudí a nečekáme, že by se na tom dnes mělo něco změnit.

Hlavní kartu odstartuje také oktagonský debut talentované postojářky Moniky Chohlíkové. I přestože má za sebou nespočet thaiboxerských a kickboxerských soubojů, půjde teprve o její druhý zápas v MMA. Monika ale není žádný troškař a svůj první duel v MMA si odbyla v Bellatoru, kde svoji soupeřku dost nečekaně utáhla na submisi ve formě „scorpion crunch“, když jí kolenama drtila žebra a znemožňovala ji dýchat.

Také prelims vypadají velice nabitě. Můžeme se tam těšit na bojovnice a bojovníky jako třeba Ronald Paradeiser, Zdeněk Polívka, Marta Waliczek, Rizlen Zouak, František Fodor, Tomáš Fiala, Václav Holota, Daniel Hromek, Jan Fajk, Anatoliy Tarasenko či Jakub Bahník.

Vše zkrátka nasvědčuje tomu, že půjde o skvělou show, na kterou se můžete podívat i vy! Co pro to udělat?

Registrujte se přes tento odkaz na sázkovou kancelář Tipsport. Následně svůj účet ověřte a proveďte první vklad a vsaďte alespoň 30 korun. Obdržíte bonus 500 korun a můžete sledovat celý zápas.

Klikněte ZDE pro online registraci bez návštěvy pobočky a získejte bonus 150 Kč zdarma u Tipsportu!

Jak? Půjdete do live sázek, ve kterých vyberete zápas. Následně na něj kliknete a můžete ho začít sledovat i přímo sázet na live sázky.

Zdroje:  Sherdog.com , Oktagonmma.cz

Nejnovější články