Oktagon v Ostravě hlásí další zajímavý zápas, Pudilová se porve s Brazilkou

Oktagon v Ostravě hlásí další zajímavý zápas, Pudilová se porve s Brazilkou Lucie Pudilová | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Už v sobotu se v Ostravě odehraje další ze série turnajů největší domácí MMA organizace Oktagon. "Last-minute" nabídku na zápas přijala i Lucie Pudilová.

Ani turnaji Oktagon 32 se nevyhnuly změny na poslední chvíli. Před ostravským publikem se bohužel nepředstaví domácí Matěj Kuzník a Ondřej Raška, o zajímavé souboje ale nouze nebude. Nově na startovku přibyla Lucie Pudilová.

Ta se měla představit už na předešlé akci v únoru, absolvovala tvrdou přípravu, prošla náročným shazováním, aby byl následně zápas zrušen kvůli neprofesionalitě soupeřky, která si na váhu i na druhý pokus stoupla s takřka 2 kilogramy navíc. Trenér John Kavanagh tedy rozhodl, že jeho svěřenkyně do zápasu nenastoupí.

Na další příležitost naštěstí nemusela čekat dlouho, byť přišla na poslední chvíli. "Letos můj třetí vyhlášený zápas, takže už jsem v dlouhé přípravě a snad už konečně budu bojovat a to v Ostravě, kam se moc těším. I když vím o zápase jen dva dny, cítím se skvěle a za 7 dní se půjdu porvat o výhru," vzkázala Lucie prostřednictvím sociálních sítí.

Soupeřkou bude Caroline Yariwake da Cruz z Brazílie a soudě podle statistik se snaží nenechávat své zápasy na bodových rozhodčích. 8 z 9 vítězství získala před limitem. "Je to velmi tvrdá a komplexní bojovnice, nebezpečná jak zemi, tak v postoji, kdy se nebojí chodit do přestřelek, které většinou ona sama rozjíždí," láká fanoušky Oktagon. Favoritkou ale bude jasně čeká bojovnice, která se nyní připravuje ve slavném Straight Blast Gymu v Dublinu, odkud vzešla mimo jiné největší hvězda MMA - Conor McGregor.

Turnaj Oktagon 32 se koná v sobotu od 18:00 v Ostravar aréně, přímý přenos je možné zakoupit na oktagon.tv. Kromě Pudilové a Yariwake, které celou akci odstartují, se můžeme těšit například na Daniela Škvora, Matěje Peňáze, Moniku Chochlíkovou, Václava Mikuláška ve vyhroceném souboji s Tomášem Melišem, či na generační titulovou bitvu mezi Davidem Kozmou a Petrem Knížetem. Už v pátek nás navíc čeká velká tisková konference, na níž nás promotéři seznámí s plány na zbytek letošního roku.

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články