Pirát se zlobí na Kincla za jeho rady, prý ho klidně ztrestá ještě před zápasem

Pirát se zlobí na Kincla za jeho rady, prý ho klidně ztrestá ještě před zápasem Samuel "Pirát" Krištofič na Oktagonu 25. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Souboj o trůn střední váhy organizace Oktagon MMA je sice plánován až na závěr února, mezi Samuelem Krištofičem a Patrikem Kinclem však zuří už nyní válka slov. Oba zatím zůstávají u vzkazů, které si posílají přes sociální sítě, jeden z aktérů ale navrhuje osobní setkání.

Samuel Krištofič bohužel pouhý měsíc před zápasem musí bojovat s onemocněním COVID-19, o nákaze informoval koncem pracovního týdne. Jeho projev se však nepozdával Kinclovi, který pojal podezření, že jeho nadcházející soupeř zbytečně přehání, dokonce naznačil, že by měl za herecký výkon obdržet Oscara. Závěrem připojil doporučení, aby se odebral do peřin a nemoc jednoduše vyležel.

Jak ale napovídá poslední reakce Krištofiče, rada nedopadla na úrodnou půdu. “Musím Kinclovi poděkovat za jeho rady, které byly tak trapné a jebnuté jako on sám. Dobře, nevadí. Když tě tak trápí, co si dávám na svůj Instagram, tak to tajně nesleduj, nebudeš to muset trapně komentovat. To zaprvé. Zadruhé se vůbec nesnaž mluvit o tom, co mám a nemám dělat. Když jsi měl možnost mi říct něco do očí, když jsme seděli naproti sobě, tak jsi rabkal, jako když v zimě startuje trabant. Takže nevím, co se stalo, kde jsi na internetu vzal tu odvahu.”

Zdá se, že se Kincl “Piráta” opravdu dotknul. Držitel prozatímního pásu šampiona střední váhy totiž prohlásil, že by ho za jeho slova nejradši praštil, dokonce připojil malé varování. “Pozor na tyhle sprosté řeči, protože můžeš dostat facky ještě dřív, než bude zápas.”

Poslední slova zazněla od Kincla. Výměnu názorů ukončil krátkým vzkazem, v němž podotknul, že se “Pirát” nejprve lituje, aby si za chvíli zase mohl hrát na drsňáka. Ze srandy přidal také mapu Hradce Králové, kde žije. Nabídka na srovnání účtů ještě před zápasem podle něj ale není myšlena vážně, celou věc tedy uzavřel s tím, že se za měsíc potkají v O2 areně.

Může tedy momentální zdravotní stav Samuela Krištofiče ohrozit hlavní zápas turnaje Oktagon 31? Zatím se zdá, že tomu tak nebude. “Pirát” totiž potvrdil, že se cítí mnohem lépe, od návratu do přípravy ho nyní dělí test s negativním výsledkem. “Počkám do neděle, protože jsem ještě pořád zahleněný. Půjdu na test, doufám, že bude negativní. A pak se začne pomaličku makat. Nemám v plánu rušit zápas, takže se půjde do boje. Nechci to zakřiknout, nejdřív musí být negativní test, ale zachovávám pozitivní mysl.”

Výzva k setkání mimo klec není na domácí scéně žádnou novinkou. Podobný nápad měl Václav Mikulášek, když vyhlížel souboj s Karlosem Vémolou, navrhoval, že se mohou potkat na blíže nespecifikované benzinové stanici, kde si vše vyřídí. Nakonec si ale musel počkat až na regulérní zápas. Nezbývá než doufat, že se dočkají i Krištofič s Kinclem.

Zdroje:  Patrik Kincl - Instagram , Samuel Krištofič Instagram

Nejnovější články