“Potřebuju zmlátit nějaké lidi,” řekl Terminátor po operaci a naznačil možný termín zápasu s Pirátem

“Potřebuju zmlátit nějaké lidi,” řekl Terminátor po operaci a naznačil možný termín zápasu s Pirátem zdroj: Profimedia

Karlos Vémola naznačil plány do budoucna. Do tréninku by se chtěl vrátit už za dva týdny. Stihne si ještě letos dojít pro šampionský pás?

Český “Terminátor” v poslední době bojuje především se svým zdravím. Nyní se však zdá, že by se vše mohlo začít obracet k lepšímu. Za sebou má totiž úspěšnou operaci utrženého tricepsu, po níž v rozhovoru pro fightlive.cz naznačil, že by na nějaký čas mohlo jít o poslední chirurgický zákrok. “Vypadá to, že už je vše na dobré cestě, tentokrát to bylo, doufejme, naposled. Alespoň pro letošek.”

Sice by ještě potřeboval opravit druhou ruku, operaci by ale nejraději odložil. “Pokud nějaká bude, tak napřed potřebuju zmlátit nějaké lidi, sebrat si zpátky pás. Viděl bych to tak na příští rok.” Vzhledem k tomu, že se operace utrženého tricepsu kvůli zánětu musela odložit, očekával Karlos spolu s doktory, že bude potřeba využít cizí štěp, což je jistá komplikace. Sval se ale tolik nesmrštil, bylo tedy možné ho “pouze” přišít. Šlacha nicméně byla dle Karlose hodně roztříštěná, při zákroku tedy bylo nutné udělat zhruba dvacet stehů. Nyní je důležité aby s rukou vůbec nehýbal, i proto ji má v sádře.

Nabízí se samozřejmě otázka, kdy se Vémola bude moct vrátit do přípravy. Český wrestler naznačil, že tentokrát dá na rady doktorů. V první řadě chce počkat, než mu vyndají stehy, minimálně dva týdny chce být v klidu, aby se zbytečně nepotil, což není pro sádru dobré. Poté by chtěl pomaličku začít. Prognózu si však maličko upravil. “Podle doktorů bych do půl roka mohl být zpátky v plném tréninku. A když doktoři říkají půl roku, tak já věřím, že to zkrátím na tři měsíce.”

Karlos zavzpomínal na loňský rok, kdy se mu také nejprve příliš nedařilo, nakonec ho ale zakončil silným finišem. Podobně by to chtěl udělat i letos. “Vím, že koncem prosince Oktagon plánuje velký galavečer, tam bych chtěl Pirátovi sebrat pás.” Do slibů se ale raději nepouštěl. “Pokud budu od listopadu schopný trénovat a spárovat, tak jsem si jistý, že bych na konci prosince zápasit mohl. Každopádně to nemůžu sám sobě ani nikomu jinému slíbit.”

Vémola je zároveň připraven na možnost, že titulovou bitvu letos nestihne. Sám dodal, že vlastně nemá žádný důvod spěchat. “Pokud Pirát s nikým neprohraje, tak mi nikam neuteče, což jsou dobré zprávy. Když už mu ten pás dali, tak mi ho budou muset předhodit,” řekl a naznačil, že před ním promotéři Oktagonu Krištofiče schovávali. Když si Vémola o zápas řekl, bylo mu údajně oznámeno, že mu takový zápas nezaplatí. “Teď už nemůžou říct nic. Je to falešný šampion, drží falešný pás, takže teď už si pro něj můžu dojít.”

A zápas s Marpem? Vémola očekává, že se termín posune, může se však stát, že by dostal přednost, pokud by na konci roku nedošlo na bitvu s Krištofičem. Oba duely mají podobnou prioritu. “Jestli bude první ten, nebo ten, nevím. Bude záležet na mém zdravotním stavu.”

Zdroje:  Fight Live

Nejnovější články