Pudilová si nemůže vynachválit přípravu pod trenérem McGregora a divákům slibuje pořádný zápas

Pudilová si nemůže vynachválit přípravu pod trenérem McGregora a divákům slibuje pořádný zápas Lucie Pudilová | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Už v sobotu se do klece znovu vydá bojovnice Lucie Pudilová, kterou tam tentokrát bude čekat agresivní Brazilka.

Českou veteránku UFC Lucii Pudilovou čeká v sobotu na turnaji Oktagon 31 zápas proti brazilské bojovnici Priscile de Souze a svoji formu ladí v irském Dublinu pod vyhlášeným trenérem Johnem Kavanaghem. Ten vychoval i Conora McGregora a Lucie si přípravu v slavném irském gymu nemůže vynachválit:

„Před zápasem se cítím v plné formě, zapracovala jsem na wrestlingu, na BJJ, vlastně i box jsem si zlepšila, takže cítím progres. A chtěla bych to ukázat se soupeřkou, která má černý pásek (v BJJ),“ řekla na kameru Pudilová.

Také sám Kavanagh si pochvaluje spolupráci s českou bojovnicí a oceňuje její motivaci a disciplínu. „Lucie si vede velice dobře, trénuje u mě už nějaký čas a jsem velmi pyšný na její poslední zápas, zlepšuje se opravdu každým dnem. Má skvěle nastavenou hlavu, je skvělá sportovkyně. Je to potěšení s ní pracovat, pořád nasává informace jako houba, pořád se ptá a pořád se zlepšuje. Jestli něco, tak je to jedna z těch bojovnic, kterou musím držet trochu zpátky, protože chce trénovat až moc, ale to je příjemný problém. Takže zatím to jde skvěle,“ chválí Lucii slavný trenér.

Lucčina soupeřka Priscila de Souza, která trénuje v německém Mnichově je zkušenou grapplerkou a držitelkou černého pásu v brazilském jiu-jitsu. Doposud nasbírala 12 vítězství a 10 porážek, ale především v poslední době se jí vůbec nedaří. Prohrála 4 zápasy v řadě a proti Pudilové to bude mít hodně těžké.

Priscila je nebezpečná především na zemi, kde během své kariéry dokázala „utáhnout“ 7 soupeřek na submisi a dá se předpokládat, že souboj bude chtít přenést co nejrychleji právě na podlahu. Na to je ale Lucie připravená a grappling v irském Straigh Blast Gymu poctivě trénuje pod dohledem trenérky Jacqueline Almeidy:

„Když sem Lucie přišla, nevěděla moc především o jiu-jitsu, což je moje specialita. Takže trénujeme hodně spolu, každý den nějaké pozice. Nejlepší na ní je, že je velice chytrá a velice rychle se učí, takže se hodně zlepšila.“

Lucie je známá tím, že jde do zápasu po hlavě a předvádí velice atraktivní výkony. Ne nadarmo dostala v UFC dvakrát bonus za zápas večera a velkou show by chtěla připravit i pro fanoušky v O2 Aréně.

„Těším se samozřejmě do Česka, na rodinu, že si před zápasem odpočinu a připravím si mysl na ten zápas. A těším se i na zápas. Myslím si, že když tam předvedu ty své nové zkušenosti a ona bude přesně tak agresivní, jako je pokaždé, tak si myslím, že by to mohl být super zápas,“ uzavřela „Příbramská střela“ Lucie Pudilová.

Duel těchto dvou bojovnic se odehraje na hlavní kartě turnaje Oktagon 31, který se uskuteční už tuto sobotu od 18:00 v pražské O2 Aréně.

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA

Nejnovější články