Ruka jako balon. Vémola přiznal zranění, Kincl se obává, že zápas nebude

Ruka jako balon. Vémola přiznal zranění, Kincl se obává, že zápas nebude Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

“Terminátor” se nyní věnuje tvrdé přípravě na zápas s Patrikem Kinclem, kterého chce vystřídat na trůnu střední váhy. Objevily se ale komplikace.

Je dobře známo, že Karlos Vémola s oblibou testuje limity vlastního těla, které během přípravy rozhodně nešetří. Z tělocvičny si tedy občas veze i nějaké to zranění. S jedním bojuje právě v těchto dnech. Včera totiž na Instagramu přiznal, že ho trápí levá ruka. "Po včerejším těžkém tréninku v Pražském rohovníku mám ruku nateklou jako balon,” postěžoval si a prozradil, že ho ještě čekají náročné sparingy v Reinders MMA, které rozhodně nechce vynechat. Na ruku tedy namontoval léčebný aplikátor, jenž ulevuje od bolesti a urychluje hojení. ”Terminátor bude připravený na večerní sparingy!”

Na příspěvek vzápětí reagoval Patrik Kincl. “Sám nevím, co si o tom mám myslet… Začalo to dřív, než jsem čekal,” zmínil na Instagramu. Tím odkázal na debatu v rámci pořadu Tváří v tvář, kde s Vémolou o vzájemném souboji diskutoval. Právě zde vyjádřil obavu z toho, že se zápas nakonec neuskuteční. “Můj největší strach je ten, že k tomu zápasu nedojde… A ne z mé strany,” upřesnil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

“Tak já už nejsem nejmladší, neříkám, že je to blbost, že neexistuje [možnost], že se nemůžu zranit. Momentálně jsem ve skvělé fyzické kondici,” reagoval Vémola s tím, že zranění může klidně překvapit i Kincla. “Ale strach z toho, že k zápasu nedojde, ten já nemám,” pokračoval s přesvědčením, že se souboj dříve či později uskuteční. “Kdyby se jeden z nás zranil, tak k němu stejně dojde. On se tomu zápasu bohužel nevyhne, nemá jinou kličku.”

Tato slova se Patrika dotkla. “To je zase ta hra s tou tvojí pravdou,” rozvášnil se šampion střední váhy. “Všichni vědí, jak na tom s tou pravdou jsi. Jaké bohužel? Vždyť já čtyři roky lobuju, aby ten zápas byl. Posílal jsi mi vzkazy, že jsem mimo organizaci, ať přijdu. Když přijdu, tak nemám titul. Udělám titul a najednou je to bohužel, že na ten zápas dojde,” lamentoval. Vémola celou výměnu názorů uzavřel s tím, že si jeho vyzyvatelé zkrátka musí počkat. “Na mě se stojí dlouhá fronta na rozdíl od tebe. Teď jsi se dočkal. Ten zápas bude, já ti to slibuju. Ten zápas bude! Udělám všechno pro to, aby byl 30. 12., aby těmhle kecům byl konec.”

Vémola je evidentně už nyní připraven na možnost, že by tělo nemuselo vydržet obrovskou zátěž v rámci přípravy. Přesně to se ostatně stalo, když si naposledy brousil zuby na titul ve střední váze, k bitvě s Marcinem Naruszczkou nakonec nedošlo, jelikož “Terminátora” zastavil utržený triceps. Letos se vrátil ve velkém stylu, Michal Pasternak ani Aleksandar Ilič s ním nedokázali vydržet ani jedno celé kolo. Nezbývá než doufat, že vyměněné součástky vydrží.

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA

Nejnovější články