Sebevědomý Gruzínec se vysmívá Buchingerovi a chce zruinovat kariéry mladých talentů

Sebevědomý Gruzínec se vysmívá Buchingerovi a chce zruinovat kariéry mladých talentů Gruzínec Mate Sanikidze se v Oktagonu uvedl vítězně | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Přišel, viděl, zvítězil a rád by se v Oktagonu stal šampionem. Gruzínce Sanikidzeho čeká dlouhá cesta, rád by ale zkratkou rovnou na vrchol, rýpe tedy do Ivana Buchingera.

Mate Sanikidze se na konci prosince v Oktagonu uvedl vítězně, Aleksandra Kolontaye přejel na body a svou bilanci vylepšil na 7-2. "Veni, vidi, vici," napsal poté na sociálních sítích k fotografii se zdviženou rukou, později poděkoval také soupeři, který na poslední chvíli souboj s ním vzal. Původně se totiž měl utkat s Davidem Moonem, který naposledy tvrdě sestřelil Matěje Kuzníka.

Pokud předvádí dobré výkony, zahraniční bojovníci u česko-slovenských fanoušků rychle zdomácní. Sanikidze by se k ním zřejmě rád přidal, zřejmě ale netuší, že si tu moc nepotrpíme na velkohubá prohlášení, s jedním takovým totiž nyní přišel.

"Slyšel jsem, že jsou tu bojovníci, kteří si myslí, že jsou budoucnost. Slyšel jsem, že je tu spousta fighterů, kteří si myslí, že jsou obstojní na zemi a taky, že je v mojí divizi chlap, jehož největší úspěch v kariéře je, že prohrál proti Conoru McGregorovi," rýpnul si na Instagramu do slovenské legendy Ivana Buchingera, který aktuálně kraluje pérové i lehké váze Oktagonu.

Souboj s ním ale není pro Sanikidzeho aktuálně rozhodně na pořadu dne. Nejen, že je aktuálně zraněný, ale zároveň nemá o zajímavější vyzyvatele nouzi. Zuby si na něj brousí například Jakub Tichota, vycházející česká hvězda.

Ani ten Mateho pozornosti zřejmě neunikl, byť jej ve svém online výpadu explicitně nejmenoval. Zápasili koneckonců oba na posledním turnaji Oktagon 30.

"Nechci vás strašit, ale od chvíle, co jsem vstoupil do OKTAGONu, jsem budoucnost já. Můžu potvrdit, že máme grapplery a BJJ bojovníky jako vy v každém okrsku Gruzie a jelikož jsem přišel sem, tak největší kariérní úspěch toho chlapa zůstane stejný, protože pás pérové váhy Oktagonu byl vyroben pro mě. Jsem tady, abych zničil vaši budoucnost, cíle a všechno."

Zda sebevědomá prohlášení teprve 23letý Sanikidze potvrdí i činy v kleci, uvidíme v průběhu letošního roku, soupeřů se k tomu nabízí více než dost a není zatím kam spěchat.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články