Titul je můj! Vémola posílá svému francouzskému soupeři jasný vzkaz

Titul je můj! Vémola posílá svému francouzskému soupeři jasný vzkaz zdroj: Profimedia

Už 30. prosince nás čeká další pokračování Oktagonu s pořadovým číslem 20. V hlavním souboji půjde o titul střední váhy a Karlos Vémola se ho nehodlá vzdát.

Karlos Vémola letos zatím stihl dva zápasy. Fina Robertsena sice upáčil "až" ve 3. kole, ale s Václavem Mikuláškem udělal rychlý proces. Ihned tedy naskočil zpátky do tréninku, aby se připravil na další zápas. V hlavním souboji turnaje OKTAGON 20, který se odehraje 30. prosince, se pobije o titul střední váhy (-84 kg).

Ačkoliv se soupeř kvůli komplikacím našel trochu na poslední chvíli, jedná se o kvalitního bojovníka, kterému patří 93. příčka v žebříčku středních vah portálu Fightmatrix. Do zápasu sice pravděpodobně nastoupí lehčí než Vémola, ale vrásky mu to rozhodně nedělá. "Čím větší jsou, tím tvrději padnou," napsal na svůj Instagram sebevědomě a taky poslal vzkaz přímo svému soupeři: „Hej Karlosi, jmenuju se Alex Lohoré aka „Da Killa Kid“. Mám 5 světových titulů. Tam odkud jsem si po zápase podáme ruce. A já tě to naučím 30. prosince.“  Patrně narážel na poslední Vémolův zápas, který bez znalosti kontextu mohl budit dojem nesportovního chování ze strany vítěze.

Vémola si dal s reakcí na čas, ale nakonec svému soupeři veřejnou odpověď přece jen poslal: "Alexi Lohoré, nemám žádný problém ti podat ruku před i po zápase, takže si nemysli, že jsem nějaký bojovník bez respektu. Nevíš, co mi můj poslední soupeř udělal. Nebyl to pro mě soupeř ale nepřítel. Byl jím před zápasem i po něm. Chovám se k soupeřům tak jako oni ke mně. Pokud přijdeš a podáš mi ruku před zápasem, tak ti ji podám i po zápase. Ne, že mě nebudeš respektovat před zápasem, a pak mi budeš ruku podávat jen proto, že jsem tě zmlátil. Takhle to nefunguje. Respektuju tě, máš 5 titulů, ale tohle je můj domov, můj čas a můj titul. A nedovolím ti vzít mi ho. Ale neboj, po zápase ti ruku podám."

Jestli titul skutečně zůstane doma, se dozvíme už 30. prosince. Celý turnaj bude možné sledovat skrze PPV přenos na Oktagon.tv. Jisté je, že ani jeden z bojovníků nebere trénink na lehkou váhu. Vémola v týdnu zaspároval s Muradovem a na závěrečnou část přípravy má v plánu odjet do Polska, kde nebude mít o kvalitní tréninkové partáky rozhodně nouzi.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články