Vémola vyhlíží dalšího soupeře, na tiskovce se do sebe pustili s Pirátem

Vémola vyhlíží dalšího soupeře, na tiskovce se do sebe pustili s Pirátem Karlos Vémola v Oktagonu | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Terminátor dal jasně najevo, že pověsit rukavice na hřebík ještě nehodlá. Naopak se teď rozhlíží po dalších soupeřích.

Karlos Vémola si v sobotu večer připsal druhé vítězství od porážky s Attilou Véghem v listopadu loňského roku. S Václavem Mikuláškem udělal rychlý proces a uškrtil ho v čase 2:05 prvního kola. O dalším osudu "Terminátora" bylo ale prakticky rozhodnuto již před tímto soubojem. V kleci totiž visel plakát na Oktagon 20, který se odehraje na konci prosince a právě Vémola bude jednou z hlavních tváří. 

Jasno však není o soupeři, a tak Karlos ihned po vítězství převzal iniciativu. "Musíte mi začít dávat opravdový fightery, ne vymyšlený hvězdičky. Neoblíkat se do zelenýho v rohu Baby Jagy. Nevymejšlet si hvězdy, který nejsou," postěžoval si v pozápasovém rozhovoru promotérovi Ondřejovi Novotnému a ihned zacílil na dalšího potenciálního soupeře: "Jako například Pirát, kterej si dneska už bohužel domluvil fight s někým jiným. Já jsem si o něj chtěl říct, protože si někteří fighteři pletou mojí slušnost se slabostí. Když jste se spolu bavili ve tvým pořadu, že ho prej teďka chválím, protože se ho bojím. Rozhodně se ho nebojím, jestli chcete, předhoďte ho lvům."

Vémola narážel na rozhovor v pořadu MMA letem světem, kde před pár dny Piráta pochválil, že se v poslední době neuvěřitelně zvednul a vlastně mu tak trochu začíná fandit. Před pár lety se přitom na tiskovkách nevybíravě popichovali. Karlosovým hnacím motorem je ale samozřejmě odveta s Véghem a právě vítězství nad jeho svěřencem by ho k tomuto cíli mohlo přiblížit.

"Já klidně zmlátím jeho kluka, když mi ho dáte o titul. Jestli ne, tak mi dejte třeba Budaye (rovněž trénující s Véghem) v těžké váze o titul, mě je to jedno. Já se postavím komukoliv, koho přede mě v oktagonu postavíte."

Bylo to hodně dominantní vítězství, zdůraznil po zápase promotér Novotný. "Za to si zasloužím titulovej zápas na konci tohohle roku a jestli ne, tak si myslím, že si aspoň zasloužím ten váš bonus večera," reagoval okamžitě Karlos, který si rychlé vítězství očividně užíval. A finanční prémii 50 tisíc korun skutečně dostal, což se moc nezamlouvalo Pirátovi, který na ni měl také zálusk.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

"Slyšel jsem Karlosův poslední rozhovor po zápase a to mi nepřišlo moc přátelské, že by mi fandil," reagoval Krištofič na jeden z dotazů, který se týkal Vémoly a jeho vyjádření, že svému soupeři vlastně fandí. Zároveň dal jasně najevo, že s případným zápasem nemá nejmenší problém. "Nelíbilo se mi, že v pozápasovém rozhovoru zničí svého soupeře, že s ním v oktagonu neměl co dělat a podobně, a potom si řekne o můj bonus, který mi vlastně ukradl."

"Můžeš si pro něj přijít zpátky třicátýho, pojď si ho vzít," vybídl svého rivala Vémola a také uvedl na pravou míru předešlá pozitivní slova na adresu Piráta. "Když někoho pochválím, tak to neznamená, že se ho bojím. A Pirát se v jednom z rozhovorů nechal slyšet, že ho chválím asi proto, že se ho bojím. Jestli si to myslí, tak já jsem třícátýho ready. Rozhodně se nikoho nebojím a to, že někoho pochválím neznamená, že to je moje slabost.

"Tvoje slabost je podle mě brácho pouze tvé ego, že někdo sranduje a ty jsi takový trošku přecitlivělý," smečoval zpět Krištofič. Zápas ale bohužel letos nedopadne, protože slovenský bojovník si v zápase zranil ruku. Příští rok se však zřejmě máme na co těšit. "Támhle mám svého skutečného lva, který ví, jak na tebe, protože tě už trochu posadil, takže vím, že mě na tebe připraví brácho," ukázal Pirát směrem do hlediště, kde se nacházel jeho trenér Attila Végh, a dodal: "A půjdeš ke dnu."

V minulosti už se oba bojovníci na tiskovkách popichovali, což Vémola připomněl: "Tyhle řeči už od tebe poslouchám 2 roky. Oktagon tě už přede mnou několikrát zachránil, pak to na chvilku utichlo a teď to začíná zase."

"Podle mě ochránil tebe přede mnou," zasmál se Krištofič. Mikuláškovi se ale tenhle zápas moc nezamlouvá, a tak připomněl, že v divizi jsou také jiní kandidáti. "Tady každý předbíhá, nezapomněli jste na Milana Ďatelinku a Davida Hoška?"

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marek Kikinder (@marekkikinder)

"Já si s tebou můžu dát zahřívačku ještě před Karlosem, jestli chceš," navrhnul mu ze srandy vedle sedící Pirát, aby ho umlčel.

Je ale nepravděpodobné, že by se Ďatelinka nebo Hošek stihli do konce měsíce na životní zápas připravit. Karlosovi ale opakovaně zdůraznil, že je mu jedno, proti komu a v jaké váze nastoupí. Promotér Novotný se smíchem nadhodil, že v polotěžké váze čeká Viktor Pešta. Tenhle zápas visí ve vzduchu už dlouho, ale bez diváků v hledišti k němu asi jen těžko dojde. Necháme se tedy překvapit, s jakým soupeřem organizace v následujících dnech přijde.

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články