Vémola a Lohoré si na vážení vyměnili ostrá slova. Myslí si, že hraju kuličky? zlobil se Terminátor

Vémola a Lohoré si na vážení vyměnili ostrá slova. Myslí si, že hraju kuličky? zlobil se Terminátor Lohoré a Vémola během staredownu. | zdroj: Profimedia

Mezi francouzským bojovníkem a Terminátorem to zajiskřilo na první pohled. Kdo zítra z bitvy odejde jako šampion?

Souboj o titul ve střední váze mezi Karlosem Vémolou a Alexem Lohoré bude hlavním zápasem zítřejšího Oktagonu 20. Zatímco český bojovník se trápil hubnutím a váhový limit do 84 kilogramů splnil s velkou mírou sebezapření, Francouz na váhu přišel s dvoukilovou rezervou. Právě to by mohlo výsledek zápasu rozhodnout. Karlos už se na Instagramu pochlubil, že pár hodin po vážení je jeho váha na 93,2 kg. Pro Lohorého velmi špatná zpráva, protože ubránit pověstné Terminátorovy takedowny pro něj bude nesmírně obtížné.

"Ten titul je můj," spustil Lohoré, když si při staredownu s Vémolou podali ruce. Tady však padla kosa na kámen. "Je to můj domov a můj titul," oponoval Terminátor.

"To nic neznamená, já žiju a dýchám pro bojování," pokračoval Francouz, načež ho Vémola upozornil, že by ho musel zabít, aby šampionský pás získal. "Ano, to přesně dělám. Zapomněls mé jméno? Jsem Killa Kid, v kleci lidi zabíjím." 

Promotérovi Ondřeji Novotnému pak Lohoré ještě prozradil, jak si souboj představuje: "Zítra ho ukončím. Ujistěte se, že se budete dívat. Protože bojování je to, co dělám, jsem opravdový bojovník. Dělám jen tohle, trénuju, zápasím, trénuju...Mé tělo je čistě přírodní, neberu žádné proteiny, nic, jsem organický. Opravdový bojovník a zítra vám to ukážu."

Zdálo se, že tímhle slovní přestřelka skončí a borci se pokojně rozejdou do svých pokojů. "Že celý život zápasí? Co si myslí, že dělám já? Já, že hraju kuličky?" poznamenal ještě před odchodem z pódia Vémola. "Myslí si, že přijede sem do Oktagonu... To je můj domov! A že mi sebere ten titul?"

"To nic neznamená, je to můj titul," vrátil se pak zpátky na scénu rozohněný Lohoré. "Seberu ti ho u tebe doma. Tví lidi tě nemají rádi, protože jsi neuctivý! Musíš je respektovat," poukazoval na množství zpráv a komentářů, kteří mu lidé z tuzemska posílali. Vémolovi slíbil, že ho zítra v kleci naučí respektu. Karlos zase v rozhovoru pro isport prozradil, že mezi jeho a soupeřovým týmem (Lohoré trénuje též v Londýně) panuje rivalita a trenéři prý po něm chtějí, aby ho spráskal a shodil mu hřebínek. Jak to dopadne se dozvíme už zítra, jubilejní Oktagon 20 začíná v 18:00 a přenos je možné zakoupit na Oktagon.tv

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA

Nejnovější články