Ze zápasníka filmovou hvězdou? Karlos Vémola chystá svůj vlastní film

Ze zápasníka filmovou hvězdou? Karlos Vémola chystá svůj vlastní film zdroj: Profimedia

Stejně jako Attila Végh, i Karlos Vémola chystá svůj filmový počin. Uvidíme, jak se s filmařinou "Terminátor" popere.

Karlos „Terminátor“ Vémola má za sebou pár zajímavých měsíců. Od účinkování v první ženské Oktagon výzvě, kde plnil funkci trenéra českého týmu, přes prohraný „zápas století“ s Attilou Véghem až po narození jeho první dcery Lily.

Právě o Attilu Véghovi momentálně běží v kinech film s přiléhavým názvem Attila. Na stránkách Česko-Slovenské filmové databáze (csfd.cz) má snímek momentálně 67%, zároveň je však 45. nejrozporuplnějším filmem.

Necelých čtrnáct dnů po premiéře se nechal Karlos Vémola slyšet, že do kin také půjde jeho film, na kterém dle jeho vyjádření pracoval přes dva roky. Datum premiéry zatím ale není známo, stejně jako není známo, kdo bude film režírovat. Nechme se tedy překvapit, kdy se tohoto dokumentu dočkáme a co bude jeho obsahem.

Karlose však můžeme vidět na televizních obrazovkách – nedávno natočil první díl pořadu „Karlos Show“, který sám moderuje a do kterého si zve známé osobnosti. Pro server Aktuálně.cz řekl, že by chtěl zviditelnit úspěšné české sportovce,  ať už nejsilnějšího muže světa do 105 kg Jiřího Tkadlčíka, nebo české paralympioniky. Mezi hosty se v prvním díle objevili např. rapper Marpo, MMA zápasník Michal Martínek, sportovní psycholog Marian Jelínek nebo Václav Noid Bárta.

Zajímavé je, že v minulosti Karlos vyzval právě Marpa k zápasu. Myšlenka na zápas mezi zápasníkem a celebritou tady pořád je, ale i přes údajně velmi dobrou finanční nabídku není v tuto chvíli moc reálná. Navíc se v letošním roce Karlos opět vrátí do oktagonu, kde by měl bojovat o titul Na Štvanici. Dosud ale není známá ani váhová kategorie ani případný soupeř.

Zdroje:  aktualne.cz

Nejnovější články