McGregor zhodnotil fenomenální boxerský výkon Maxe Hollowaye a chystá se ukázat, že je lepší

McGregor zhodnotil fenomenální boxerský výkon Maxe Hollowaye a chystá se ukázat, že je lepší Max Holloway předvedl proti Kattarovi bezchybný výkon. | zdroj: Profimedia

McGregor je připraven ukázat, že právě on je tím nejlepším boxerem v MMA. S Hollowayem by si pak rád dal odvetu.

Max Holloway minulou sobotu zazářil v hlavním zápase UFC Fight Island 8. Calvina Kattara doslova rozebral a v posledním pátem kole si dokonce povídal s komentátory, zatímco se "poslepu" vyhýbal soupeřovým ranám. Jeho výrok, že je nejlepším boxerem v MMA, se v tu chvíli zdál být naprosto oprávněný. Výkon ocenil například Khabib Nurmagomedov, který dokonce uznal, že by se Max mohl stát nejlepším bojovníkem historie.

Našli se však i tací, kteří nebyli až tak ohromeni. Šampionovi pérové váhy Volkanovskimu, který v minulosti s Hollowayem svedl dvě velmi těsné bitvy, se rivalův výkon sice líbil, hned vzápětí ale dodal, že proti němu by něco takového nedokázal. Conor McGregor se zase vysmál tomu, že by měl být Max považován za nejlepšího boxera v MMA. "LOL" twítoval stručně.

V rozhovoru pro The Mac life se ale rozpovídal víc. "Myslím, že to byl solidní výkon. Bojoval se slibným soupeřem a bojoval dobře. Vlastně jsem támhle vedle dával rozhovor a on projel za oknem na skateboardu, takže se tu očividně pořád potuluje. Všechna čest, ať se mu daří. Je v každém případě v pořadníku na zápas se mnou. Po tom, co předvedl, bych si s ním klidně rád dal odvetu."

Oba se již utkali v roce 2013. Holloway tehdy sice prohrál, ale byl tehdy prvním, kdo s McGregorem zvládl dobojovat do konce. Překážkou v realizaci odvety by ale nyní mohla být váha, protože Ir během let nabral celkem dost svalové hmoty a pérovou váhu definitivně opustil. Holloway sice zkoušel štěstí i o váhu výš, ale v souboji s Dustinem Poirierem silově nestačil. A Dana White se jasně vyjádřil, že by teď Maxe raději vídal jen ve featherweight divizi.

"Nikdy nevíš, jak by se mu vedlo proti ostatním lehkým vahám. Já a on bychom ale určitě bojovali v rámci lightweight," nastínil Conor, který se netají svou nákloností k boxu, který do velké míry začlenil i do přípravného kempu na nadcházející souboj s Poirierem. "Max není nejlepší boxer a v neděli to dokážu."

"Notorious" ale zároveň připouští, že se nelimituje na jeden konkrétní styl a v oktagonu to může dopadnout jakkoliv. "Možná to skončí tak, že kopnu krvácejícího Dustina do hlavy jako posledně. Měl jsem s sebou boxerskou bandu a nakonec jsem Donalda trefil kopem, a pak jsem mu rozbil obličej rameny. Mám zkrátka v zásobě spousty technik a některé se v ten večer prostě magicky objeví, takže uvidíme, co se stane."

Ačkoliv by se McGregor nebránil delšímu zápasu, stále si trvá na svém a nevidí prý Poiriera "přežít" déle než 60 vteřin. "Dustina nepodceňuji, je to prostě mé sebevědomí vycházející z přípravy. Ale rád bych udělal pár kol, takže pokud se přes tu značku dostaneme, tak budu určitě oslavovat. Říkají o mně, že mám problémy s fyzičkou a podobné věci. To je znevažování mého jména a jedna moje část ho chce rozbít, a pak udělat krok zpět, abychom se dostali do dalších kol, takže takhle si to taky umím představit."

Tisková konference sice proběhla v mnohem poklidnějším duchu než před lety, ale na staredownu bylo vidět, že je to pouze klid před bouří. UFC 257 začne v neděli 30 minut po půlnoci a celá karta, včetně zápasu Makhmuda Muradova, bude k vidění na kanále Premiere Sport na 02 TV.

Nejnovější články