Někdo ho navedl, okomentoval Pirát výzvu od Zdeňka Polívky. Jak to vidí s pokračováním v Oktagonu?

Někdo ho navedl, okomentoval Pirát výzvu od Zdeňka Polívky. Jak to vidí s pokračováním v Oktagonu? Samuel "Pirát" Krištofič na Oktagonu 25. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Samuel Krištofič se vyjádřil k výzvě ze strany Zdeňka Polívky a naznačil, jak probíhá vyjednávání o nové smlouvě s Oktagonem.

“Víme. že mě k zápasu ve Frankfurtu vyzval Zdeněk Polívka,” zareagoval Samuel Krištofič ve svém posledním vysílání na YouTube. “Se Zdeňkem vycházím dobře, vždy, když jsme se potkali, tak jsme pokecali. Bylo to vždy na slušné úrovni, i ta výzva z jeho strany byla velmi slušná, bylo tam plno respektu,” zhodnotil. Českého bojovníka nicméně podezřívá, že ho k výzvě někdo popostrčil. “Hned mě napadlo, kdo v tom má prsty, nevěřím tomu, že to napadlo jeho samotného.”

Následně vysvětlil, že nyní nechce řešit potenciální soupeře, jelikož se stále nerozhodl, v jaké organizaci bude pokračovat. “Teď musím řešit, kdo mi co nabídne, jaká smlouva se mi nejvíc zalíbí,” řekl a připomněl, že dostal nabídku od Bellatoru. Ta ale přišla na poslední chvíli, navíc se týkala polotěžké váhy, kam se mu logicky nechce. “Předtím už jsem seděl s Palem a Ondrou, nechci říct, že mi nabídli špatnou smlouvu, ale zatím jsem poděkoval a odmítl jsem kvůli tomu, že tam koketuje ten Bellator i PFL. Nabídky jsem samozřejmě dostal i od RFA. Teď to není o tom, že budu reagovat na výzvy od zápasníků, musím se podívat, co pro mě bude nejlepší.”

Zatím se však zdá, že i nadále zůstane v Oktagonu. Ještě před vysíláním se totiž znovu potkal s Palem Nerudou, s nímž se mu podařilo najít společnou řeč. “Dneska jsem opět seděl s Palem. A nutno říct, že jsme pokročili, je dost možné, že podepíšu s Oktagonem. Pokud bych podepsal, tak potom budu moct řešit soupeře,” řekl s tím, že se do té doby nechce k podobným výzvám vyjadřovat.

V této souvislosti znovu zmínil video od Polívky. “Jsem přesvědčený, že ho někdo navedl. Nevím, jestli to byl někdo z Oktagonu, aby mě zlanařili a podepsal jsem smlouvu, nebo ho navedl někdo z jeho týmu. Prostě jsem přesvědčený, že ho k tomu někdo postrčil. Ale jsem rád, že to udělal v tomto duchu, že z minuty na minutu nezměnil rétoriku, protože už se mi stalo, že zápasníci, kteří se na mě usmívali a podávali mi ruku, ze dne na den začali vyprávět, že si zasloužím dostat do hlavy a nějaké blbosti. A nakonec ten výkon v ringu stejně za moc nestál.” Tím si pravděpodobně rýpnul do Miloše Petráška. Právě “Meloun” se totiž po oznámení boxerského duelu s Krištofičem vytasil s ostrým trashtalkem. Ačkoli je “Pirát” přesvědčen, že si na květnovém turnaji Oktagon Underground zasloužil vyhrát, souboj skončil remízou.

 

Vraťme se ale k Polívkovi. Krištofič naznačil, že pokud by smlouvu s Oktagonem opravdu podepsal, zápasu by se nebránil. “Je to mladý zápasník, který jde nahoru, v každém zápase předvádí lepší a lepší výkon. Bude mi ctí se s ním poměřit, protože vím, že v tabulce jsme nějak nad sebou, pod sebou, takže, co se týká tabulky nebo ratingu, dává to smysl.”

V německé Festhalle by ale raději změřil síly s někým z tamní scény. “Na Frankfurt bych si uměl představit zajímavější zápas s nějakým Němcem, se kterým bych se mohl střetnout, například s Eckerlinem, ale vím, že má dohodnutou odvetu s tím Brazilcem.” Christian Eckerlin díky své popularitě přitahuje velkou pozornost. Krištofič je ostatně již druhým zápasníkem, který si o něj v poslední době řekl, začátkem týdne se o zápas s ním přihlásil Aleksandar Ilič. Promotérům se tak pomalu začínají rýsovat další zajímavé příběhy.

Zdroje:  Samuel Krištofič YouTube

Nejnovější články