UFC Vegas 11: 4 bojovníci si připsali bonus 50 tisíc dolarů za výkon večera

UFC Vegas 11: 4 bojovníci si připsali bonus 50 tisíc dolarů za výkon večera zdroj: Profimedia

Uplynulý galavečer UFC Vegas přinesl spoustu skvělých zápasů, mimo jiné si na něm druhou výhru pod hlavičkou této organizace připsal David Dvořák.

Aby UFC motivovalo bojovníky k co nejlepším výkonům, rozdává ihned po zápase finanční bonusy 50 tisíc dolarů těm, kteří si to podle nich nejvíc zaslouží. Tentokrát si prémii za nejlepší výkon večera odnesli hned 4 bojovníci (včetně jedné bojovnice).

Khamzat Chimaev

O tomhle Čečensko-švédském bojovníkovi je v poslední době slyšet čím dál tím víc. V UFC zatím zdemoloval všechny 3 soupeře a pokaždé za to získal ocenění za Nejlepší výkon večera. Geralda Meerschaerta tvrdě knockoutoval hned prvním trefeným úderem a řekl si o bonus, který také získal. Zatím se zdá, že Khamzat nemá ve svém stylu žádné slabiny. Předběžně už má slíbený souboj s Demienem Maiou, který by pro něj měl být vstupenkou do TOP 10 welterové divize.

Mackenzie Dern

Asi nejdrsnější mamina na světě to má v UFC 4-1. Před vstupem do MMA slavila úspěchy v brazilském jiu-jitsu, není tedy divu, že své soupeřky ukončuje především na zemi. Tam předvádí doslova kouzla a nejinak tomu bylo tentokrát.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Cultura_Movement (@cultura_movement),Zář 19, 2020 v 9:24 PDT

Damon Jackson

Jackson se do UFC poprvé dostal v roce 2014, vůbec se mu tam však nedařilo. Nasbíral prohru, no-contest a remízu, a musel si hledat angažmá jinde. Po čtyřech letech ale přišla druhá šance a tu už dvaatřicetiletý Američan chytl za správný konec. Bektice utáhl ve třetím kole na gilotinu, která mu přinesla navíc také hezkou finanční prémii.

Randy Costa

Randyho Costu si pamatujte, je to celkem talent a dost možná ho v budoucnu uvidíme na vrcholu bantamové divize. Tentokrát mu stačilo jen několik desítek vteřin a překvapil soupeře parádním highkickem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz),Zář 20, 2020 v 9:56 PDT

 

Zdroje:  ufc.com

Nejnovější články