Adesanya se pustil do Whittakera s Jonesem, reakce na sebe nenechaly dlouho čekat

Adesanya se pustil do Whittakera s Jonesem, reakce na sebe nenechaly dlouho čekat zdroj: Profimedia

Adesanya neprokazuje svým kolegům zrovna moc respektu a ti mu to také pěkně vrací.

A máme tu další válku. Nebo spíše války. Novozélandský bojovník Israel Adesanya se totiž nejdřív pustil do Roberta Whittakera,se kterým se bude o víkendu snažit potvrdit svůj dočasný titul (interim) ve střední váze a pak si vzal na paškál takél šampiona polotěžké váze Jona Jonese.

Adesanya v rozhovoru pro britské noviny The Daily Telegraph tvrdí, že by měl dostat zaplaceno  více než jeho soupeř, nehledě na výsledek nadcházejícího zápasu, protože se domnívá, že je tak jako tak lepší. "Pokud v tomhle zasraném sportu odvádím veškerou práci, měl bych dostat rozhodně víc peněz než on."

Sám Whittaker málokdy na podobné slovní přestřelky reaguje a zachoval se tak i v tomto případě. Jeho manažer, Titus Day, je ale jiného ražení a ozval se. "Jestli ví, kolik by měl dostat, je to podezřelé, ale on neví nic a mele sračky. Pokud je tak dobrý, jak tvrdí, tak tím lépe pro nás, až budeme příště vyjednávat. Ale už teď dostane Rob zaplaceno hodně a je velmi šťastný za skvělou smlouvu s UFC."

A aby toho nebylo málo, rozhádal se Adesanya také s Jonesem. Pro YouTube podcast serveru TheMacLife.com řekl, že by ho chtěl vyzvat a že už ne,á tak dobrou výkonnost. "Stadion Oakland Raiders, Las Vegas. To je místo kde se to stane. Viděl jsem ho naživo a už není tak dobrý jako dřív." Tím narážel na jeho poslední souboj s Thiago Santosem.

Jones se těchto věcí chytá často a jen co to uslyšel, sedl k twitterovému účtu a kontroval. "Připrav se na to, že jestli mi chceš čelit, tak jsem tu šéf já," napsal. "Připrav se na to, že až ten den nastane, tak si z tebe udělám svojí absolutní ku*vu. Říkal jsi, že si mě osobně viděl bojovat s Thiagem a už to nebylo ono."

"Také jsem tě viděl bojovat s Kelvinem Gastelumem a ani jsem u toho nemusel být. Několikrát tě málem vypnul. Thiago se skoro nemohl dostat k mému obličeji a to je bývalý kickboxer. Maximálně jsi viděl, že jsem útočil. A teď se mi chceš postavit a tvrdíš, že mě porazíš? Ukaž se nejdřív v řeckořímském zápase nebo v jiu jitsu turnaji. Pravděpodobně tě tam ani nevezmou."

Zdroje:  Daily Telegraph , The Mac Life , Jon Jones Twitter

Nejnovější články