"Dlužíš mi třináct tisíc dolarů," obviňuje Jonese slavný trenér Frank Lester

"Dlužíš mi třináct tisíc dolarů," obviňuje Jonese slavný trenér Frank Lester zdroj: Profimedia

Dluh měl vzniknout při poslední obhajobě titulu a Jones údajně dělá mrtvého brouka.

Být profesionálem v MMA, a dostat se do velké organizace, nepřináší pouze pozitivní momenty. Ultimátní bojovníci získávají kromě popularity také čím dál tím více peněz. Finanční stránka ale ovšem přináší i nepříjemné spory a jeden takový zažívá šampion polotěžké váhy UFC Jon Jones.

Na toho přišlo obvinění od skvělého trenéra kickboxu Franka Lestera, který dříve působil ve Jackson-Winkeljohn Academy.  Ten na svém instagramovém účtu zveřejnil velice emotivní výpověď, ve které uvádí, že mu Jones dluží poměrně slušný balík peněz a navíc ho údajně záměrně odvolal, čím se snaží nejspíš od problému distancovat.

"Trénoval jsem ve třech týmech a nakonec schytal podraz od toho nejlepšího," napsal Lester. "Světová jednička všech vah, Jon Jones, dluží mě, mojí ženě, mým dětem Jordan a Bradenovi, a také Arye, která má přijít na svět, třináct tisíc dolarů. Nemám pro to žádné slitování, svoji práci jsem odvedl a každý kdo mě zná ví, že mě Jon Jones a Mike Winkeljohn těžce podrazili."

"Dobro vždycky bude převládat nad zlem a my máme doma pořád všeho dost. Otevírám teď svůj vlastní gym s názvem TANK MMA, který bude do šesti měsíců připravený v nádherném městě Albuquerque v Novém Mexiku. A karma stejně existuje. A Jone, ty víš, že tohle vždycky bude mezi mnou a tebou viset ve vzduchu. Ukradl jsi to mé rodině a vyrazil mě z práce bez jediného důvodu."

"Na jednu stranu jsem za to vděčný, protože už nikdy nebudu muset pracovat pro podvodníka jako je Mike Winkelloser. Opravdový chlapi neokrádají těhotné ženy a jejich rodiny." Lester se zdá být opravdu vytočený a když se ho navíc jeden z komentujících optal, zda Jones někdy užíval steroidy, označil  Lester známého komentátora ESPN Ariela Helwaniho a sdělil, že si budou muset promluvit. Zdá se, že nám tu vzniká další drsná kauza.

Zdroje:  Instagram Frank Lester

Nejnovější články