Alexander Hernandez vypnul Chrise Gruetzemachera po minutě a tři čtvrtě a vytvořil tak nejrychlejší KO večera

Alexander Hernandez vypnul Chrise Gruetzemachera po minutě a tři čtvrtě a vytvořil tak nejrychlejší KO večera Alexander Hernandez -Chris Gruerzemacher | zdroj: Profimedia

Americký bojovník Alexander Hernandez se s tím nepáral a v prvním kole po úderu na bradu poslal Chrise Gruetzemachera spát. Za svůj výkon si odnesl finanční prémii.

Lehká váha. Alexander Hernandez se objevil na předběžné kartě (prelims) UFC poprvé od května letošního roku, kdy ho půl minuty před koncem druhého kola porazil Drew Dober (TKO). Tento bývalý wrestler se během svojí MMA kariéry vypracoval na skvělého postojáře, který jde do všeho po hlavě. To u něj ale bývá občas kontraproduktivní a v poslední době tak střídal výhry s prohrami.

Chris Gruetzemacher se do UFC dostal díky turnaji The Ultimate Fighter, kde na body porazil Abnera Lloverase. Do dnešní noci měl v nejslavnější americké organizaci odbojované tři zápasy a dva z nich prohrál. Stylově je velice podobný svému dnešnímu soupeři. Blízký je mu postoj a časté útočení na úkor obrany.

Do prvního kola vstoupili oba borci podle očekávání pěkně zhurta. Gruetzemacher hned začal s tvrdými kopy do nohou, zatímco Hernandez se snažil kontrovat údery. Postupně se Gruetzemacher také zaměřil na horní část těl a několikrát se snažil natlačit dopředu. To mu ale Hernandez nedovolil a velice slušnými kombinacemi si ho držel dál od středu klece.

Když už se Gruetzemacherovi povedlo konečně zabrat prostředek oktagonu, tak ho Hernandez okamžitě vytlačil a začal ho zasypávat tvrdými údery. Během této kombinace jedna z jeho levých zadních přistála Gruetzemacherovi přímo na spánek, což s ním pěkně otřáslo. Hernandez si toho všiml a okamžitě se pustil do rychlých háků, které zakončil zvedákem přímo na bradu, po kterém se Gruetzemacher sesunul k zemi. Krásné KO, za nějž UFC Hernandeze ocenilo bonusem 50 tisíc dolarů.

„Myslím, že když jsem ho trefil levačkou, tak to byl můj první opravdu tvrdý úder v zápase,“ řekl Hernandez na pozápasové tiskové konferenci. „Zapracoval jsem po svých minulých prohrách na své lehkomyslnosti a začal se víc soustředit. Kdo bude můj další soupeř netuším, chci hlavně vydělávat peníze, pracovat na sobě a získat lepší kontrakt. Ale už dříve mi byl doporučován Bobby Green.“

Vítěz: Hernandez – 1. kolo – KO (1:46)

Zdroje:  MMA Junkie , tisková zpráva

Nejnovější články