B.J. Penn prolomil mlčení a vyjádřil se ke svojí pouliční rvačce

B.J. Penn prolomil mlčení a vyjádřil se ke svojí pouliční rvačce zdroj: Profimedia

Penn byl natočen při dalším konfliktu a teď se snaží ospravedlnit. 

Dvě videa s pouliční rvačkou před klubem natočené na mobil, na kterých byl jasně zachycený člen síně slávy UFC B.J. Penn. To bylo minulý týden jedno z velikých témat napříč médii a záznamy můžete vidět také v našem článku. Sám aktér se dlouho nevyjadřoval, ale teď konečně prolomil mlčení.

Pro MMA Junkie Penn uvedl, že toho, co lidé viděli, lituje, ale zároveň se distancuje od toho, že by zaútočil první. Podle jeho verze šel v klidu na koncert do inkriminovaného baru, kde potkal známého. Ten se na něj prý, pro něj z neznámých důvodu, rozzlobil a začal být agresivní. "Chtěl se rvát, tak jsem mu začal říkat, že já nechci. Trval na tom, aby jsme šli ven. Doufal jsem, že se uklidní."

"Myslel jsem si, že to nakonec bude něco jako: 'Zapomeň na to B.J., obejmeme se a každý půjde svojí cestou.' Jenže on mě trefil, udeřil mě tak dobře, že mě srazil na zem. Když jsem se zvedl, tak se o to pokusil znovu a to už jsem se musel začít bránit. A to je to, co můžete vidět na druhém videu. Vím jak špatně to vypadá a musím převzít zodpovědnost za situaci ve které se nacházím."

Penn už předvedl za svůj život několik eskapád a podobných bojů mimo oktagon, teď ovšem tvrdí, že je situace jiná. Přiznejme si však, že jeho ospravedlňování vzhledem k jeho minulosti působí trochu vtipně. "Poslední věc, do které se teď chci dostat, je rvačka. Jsem starší muž a chci si užívat života. Dnes jsem si to v hlavě znovu přetáčel. Proč nemám celou dobu kolem sebe dva bodyguardy, abych měl jistotu, že se podobným problémům vyhnu?"

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články