Bojoval s oběma a říká: Conor Chandlera knockoutuje!

Bojoval s oběma a říká: Conor Chandlera knockoutuje! Eddie Alvarez si proti McGregorovi doslova ani neškrtl. | zdroj: Profimedia

Jedním z nejočekávanějších MMA zápasů letošního roku bude souboj Conora McGregora s americkým tvrďákem Michaelem Chandlerem. Jejich bývalý soupeř o vítězi moc nepochybuje.

Zápas Conora McGregora s Michaelem Chandlerem budou nepochybně analyzovat a predikovat mnozí, Eddie Alvarez je ale vedle Dustina Poiriera jediným bojovníkem, který s oběma zápasil, a jeho názor má tedy váhu.

"Pokud mám hádat, tak Mike nebude wrestlit. A pokud bude s Conorem stát, tak ten ho knockoutuje. Je to nevyrovnaný zápas. Chandlerova obrana nestojí za nic. Nemá dobrou obranu ani box. Dává sice bomby, ale Conor je až moc rychlý, aby ho něčím trefil. Takže podle mě by měl Mike wrestlit a to rychle a využít toho. Pokud nebude, tak to pro něj špatně skončí."

Není divu, že to Alvarez vidí takto. Zatímco Conor ho totiž v postoji vzal do školky, s Chandlerem svedl dvě extrémně vyrovnané bitvy, které patří k tomu nejlepšímu, co bylo kdy v kleci Bellatoru k vidění. Jakmile se navíc boj dostal do klinče nebo na zem, měl povětšinou navrch právě Michael. Přesto netakticky upřednostňoval spíše přestřelky v postoji.

Jelikož to spolu Alvarez a Chandler mají na zápasy 1-1, ve vzduchu dlouho visel závěrečný díl trilogie. Na tu ale nakonec nejspíš nedojde a Eddie to dává za vinu svému rivalovi.

"Vím, že fanoušci chtěli mě proti Chandlerovi 3. Tak jen abyste všichni věděli, rád bych to uvedl na pravou míru, já se ten fight snažil realizovat. Není to kvůli mně," rozpovídal se "Underground King" v pořadu The MMA Hour. "Nesnažil jsem se o ten zápas jen jednou nebo dvakrát ale třikrát a prostě se nestane. Ten chlap se mnou nechce bojovat."

Přitom prý Chandlerovi osobně volal, když oba byli bez smlouvy. Ten údajně zněl nadšeně, ale pak stejně prodloužil s Bellatorem. Později se naskytla obdobná příležitost, Michael se ale upsal UFC. "Mohli jsme tím třetím zápasem vydělat miliony," štve Alvareze, jehož aktivní kariéra se ve 39 letech už pomalu chýlí ke konci a tohle pro něj mohl být asi největší možný money-fight. 

Na hezké peníze si ale určitě přijde i v organizaci Bare Knuckle FC, s níž podepsal smlouvu. Premiéru v boxu bez rukavic si odbyde 29. dubna proti Chadu Mendesovi.

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články