Brazilec vypnul svého soupeře za pouhých 60 sekund a vysloužil si bonus za výkon večera

Brazilec vypnul svého soupeře za pouhých 60 sekund a vysloužil si bonus za výkon večera Bruno da Silva a jeho vzkaz šéfovi UFC! | zdroj: Profimedia

Bruno Gustavo da Silva si po krásném KO na turnaji UFC Vegas 27 připsal druhou výhru v letošním roce.

Bojovník muší váhy Bruno Gustavo da Silva nezačal svoji kariéru v UFC úplně nejlépe. Během jednoho roku prohrál hned tři zápasy (jeden z nich také s českým borcem Davidem Dvořákem) a věděl, že pro udržení v nejslavnější organizaci na světě bude muset hodně přidat. To se letos Brazilcovi zatím daří, protože dnes v noci zvítězil už podruhé v tomto roce a opět ukončil soupeře před limitem.

Američan Victor Rodriguez inkasoval tvrdé KO hned při svém debutu v UFC, a proto se do druhého zápasu pustil s daleko větší opatrností. Bylo vidět, že se soustředí především na dobrý pohyb a udržování dostatečného odstupu od Silvy. Během šedesáti sekund sice zkusil dva calf kicky, jenž byly ale spíše propagačního charakteru. Více už navíc nestihl.

Silvovi totiž stačily na ukončení zápasu pouhé dva údery a jedno koleno. Rodrigueze nejdříve trefil tvrdou pravou zadní, následně okamžitě přešel do klinče, ve kterém svého soupeře zasáhl kolenem, a nakonec přidal další ránu pravou rukou, která už letěla přímo na bradu. Rodriguez padl na všechny čtyři a bylo jasné, že dál pokračovat nebude. Nádherný knockout, na který Silva potřeboval pouhou minutu.

Silva ještě před vyhlášením výsledku vytáhl cedulku, na které žádal šéfa UFC Danu Whitea o lepší výplatu a my musíme říct, že za takové výkony by si jí rozhodně zasloužil. Prozatím se může radovat z toho, že kromě parádní výhry v kleci získal také bonus padesáti tisíc dolarů určený pro bojovníka, jenž předvedl nejlepší výkon večera.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články