Chimaeva fanoušci vybučeli. Držte hubu, vašeho kluka vám rozsekám, vzkázal jim se zdviženými prostředníčky

Chimaeva fanoušci vybučeli. Držte hubu, vašeho kluka vám rozsekám, vzkázal jim se zdviženými prostředníčky Khamzat Chimaev nevzal bučení fanoušků vůbec dobře | zdroj: Profimedia

Čečenský bojovník Khamzat Chimaev přišel o megafight s Natem Diazem a také o spoustu fanoušků, vůči nimž si nebral servítky.

Čečenec Khamzat Chimaev raketově vystoupal mezi největší hvězdy MMA, během posledních dní mu ale dost fanoušků ubylo. Nejprve se objevilo video, jak chtěl v tělocvičně UFC vyvolat rvačku s Paulem Costou, následně přišly zprávy o tom, že se v zákulisí tiskové konference málem porval s Hollandem a Diazem, a následně vše korunoval tím, když o 3,4 kg překročil váhový limit.

Během slavnostního vážení mu to dali fanoušci sežrat, zatímco totiž jeho soupeře bouřlivě vítali, na něj hlasitě bučeli. 

Na otázku, proč tak selhal na váze, odpověděl: "Nevím. Zastavili to, chtěl jsem pokračovat," řekl a pak se obořil na bučící publikum. "Hej, tohle je Čečna, držte huby. Vašeho kluka vám rozsekám, rozsekal jsem ho i v zákulisí."

Že přišel o mnohem větší superfight s Diazem je mu prý jedno. "Chci rozdrtit všechny, rozsekat každého, teď to tady převezmu," prohlásil.

V rozhovoru pro ESPN se pak rozpovídal trochu víc: "Nevím, co bylo s mým tělem špatně, chtěl jsem pokračovat. Přišli nějací doktoři, někdo je zavolal. Netuším, kdo to byl. Pak mě zastavili, nemohl jsem nic dělat. Říkal jsem, že to zvládnu, byly asi 4 ráno, měl jsem dost času, ale nenechali mě." Na svoji obranu pak dodal, že měl původně bojovat až v říjnu a byl v silové fázi přípravy, takže nabíral hodně svalů.

O zápas s Diazem ale přijít nechtěl, domluva ale prý nebyla možná. "Už se mě báli. Zeptal jsem se Natea, jestli bude bojovat, že bych mu dal celou svou výplatu, ale nepřijal to."

"Teď budu bojovat s Kevinem Hollandem, hodně o mě mluvil, tak se pobavíme v kleci." 

Američan sám uznal, že to pro něj není moc dobrý zápas, protože wrestling je jeho slabou stránkou. "Ale bude to zábava. Vezmu cokoliv, kdekoliv a kdykoliv. Jsem jako moderní Cowboy Cerrone, měl bych si sehnat kovbojský klobouk a pěkný černý oblek. Íííhááá, pojďme na to!"

Zdroje:  ESPN , UFC

Nejnovější články