Covington prozradil, proč Masvidal odstoupil ze zápasu s Edwardsem. S ex-kamarádem chce do reality show

Covington prozradil, proč Masvidal odstoupil ze zápasu s Edwardsem. S ex-kamarádem chce do reality show Kamaru Usman vs Colby Covington | zdroj: Profimedia

Nechvalně známý Colby "Chaos" Covington je zpět. Zkritizoval bodové rozhodčí, svého přemožitele a na svého "kamaráda" Masvidala napráskal, proč odstoupil z prosincového zápasu.

 

Po zhruba dvou týdnech o sobě dal opět vědět Colby Covington, jenž se již podruhé neúspěšně pokoušel sebrat šampionský pás welterové váhy UFC Kamaru Usmanovi. Nigerijci stále nemůže přijít na jméno, viní ho z podvádění a není mu jasné, zda byli rozhodčí při bodování zápasů vůbec při smyslech, když dle svých slov získal v obou kláních více kol on! Završení trilogie je podle něj absolutně nevyhnutelné, tedy pokud "Marty" dříve nepověsí zápasnické rukavice na hřebík, což sám šampion už několikrát nastínil jako reálnou možnost.

Těsně po zápase přitom kamery zachytily, jak Colby odložil masku, vyjádřil Usmanovi respekt a v podstatě se mu omluvil za předzápasový trash talk, který byl možná občas až za hranou: „Víš, že se jen snažím prodat zápas, i pro tebe, takže si užij ty prachy, kámo…“

Covington už je ale zpět ve své roli a v rozhovoru pro Submission radio nabídl alternativní verzi: „Přišel jsem k němu a povídám: Marty, hej Marty, pojď sem. Pojď blíž. No ještě blíž. Použij promo kód Colby na mybookie.ag.“ (pozn. jedna z největších sázkových kanceláří světa).

Z divácky atraktivní bitvy si "Chaos" kromě porážky odnesl také vlásenkovou zlomeninu nohy, což si vyžádá 3-4 týdny klidu. Pak by rád započal svou cestu za další titulovu šancí. Zamlouval by se mu souboj s bývalým kamarádem Jorge Masvidalem. Ten by měl pořádný náboj, jelikož mezi oběma borci je nyní mnoho zlé krve a v tomto ohledu jim nemůže pravděpodobně konkurovat žádný jiný matchup v UFC.

Colby sám dává organizaci návod, jak by je mohla dostat do klece a vytěžit z toho maximum. Navrhuje, aby jeho a Masvidala dosadili do role koučů ve slavné televizní reality show The Ultimate Fighter (pozn. Vybraní bojovníci spolu několik týdnů žijí na vile a postupně spolu vyřazovacím způsobem zápasí. Show je pak završena také soubojem trenérů.)

„V rámci show Ultimate fighter to dává největší smysl. Pojďme ten pořad vzkřísit, poslední dobou byl tak nudný a vyčpělý. Ta show už nikoho nebaví. Vraťme ji na výsluní!“

Problém však může nastat u Masvidala, jenž by dle svého dřívějšího prohlášení požadoval hodně tučnou odměnu za účinkování v takové, dle jeho slov, kravině. V minulosti přitom neměl problém s účinkováním v soutěžní reality show Exatlon.

S Masvidalem Colby na univerzitě dokonce bydlel, později společně trénovali v American Top Teamu, odkud ale Covington musel po neshodách s týmovými kolegy odejít. Zřejmě má ale uvnitř stále své informátory, protože prozradil, jaké zranění vedlo Jorgeho k odstoupení ze zápasu s Edwardsem.

„Řeknu vám pravdu o tom, co se stalo s Jorgem Masvidalem. Takže ten pan ‘křehký‘, ‘pouliční jidáš’ Masvidal, si při sparringu zlomil žebra a musel ze zápasu odstoupit. Tělocvičnu opouštěl v slzách, běžel k doktorovi a na rentgenu se zjistilo, že má zlomená žebra. Je to malá křehká d***a. A přitom se stále v tomhle smyslu pokoušel mluvit o mě. Je to ten nejkřehčí týpek v žebříčku. Je to obyčejný pobuda a vagabund. Snažil se to utajit, nechtěl to říct médiím, nechtěl, aby to lidi věděli, ale teď už to díky Colbymu Chaosu Covingtonovi vědí."

Masvidal se nyní snaží o nové datum zápasu s Edwardsem, ale vypadá to, že Angličan již ztratil zájem a hodlá přijmout už jedině titulový zápas. Šance na splnění Colbyho přání tak dosti vzrůstají. Ten svému bývalému kamarádovi vzkazuje:

„Chci být s tím klaunem zavřen v kleci. Chci s tím jidášem sdílet jednu klec víc než cokoliv na světě. Musí zaplatit za všechny ty věci, co o mně řekl. Ale pokud nebude chtít, taky dobře. Ztratí svůj veškerý pouliční kredit i přízeň komunity. Není skutečným bojovníkem, je to malá křehká d***a, šašek a převtělená faleš. Je to jidáš. Bezdůvodně se ke mně otočil zády. Začal pro nic za nic vyprávět s***ky. Toto všechno je jeho vina a zaplatí za to svým zdravím, až ho pošlu do bezvědomí. Připravím ho minimálně o pět let života. To vám slibuji. Stane se ze mě zdivočelé zvíře, jaké jste ještě neviděli. Tento konflikt je tak osobní a plný zášti, jak ještě nikdy v mém životě. Chci rozdrtit jeho duši. Vyrvu mu srdce a ugriluji si ho na zahradě.“

Uvidíme, jak s celou situací naloží matchmakeři a vedení UFC, avšak s velkou pravděpodobností se tohoto zajímavého souboje v budoucnu dočkáme, protože má silný příběh a velký komerční potenciál.

Zdroje:  YouTube Submission Radio

Nejnovější články