"Cukřík" O'Malley nabádá fanoušky, aby si vsadili na jeho soupeře

"Cukřík" O'Malley nabádá fanoušky, aby si vsadili na jeho soupeře O'Malley se svou láskou k marihuaně nijak netají. | zdroj: Profimedia

Sean O'Malley očekává s Thomasem Almeidou tvrdý kickboxerský zápas a radí fanouškům, aby si vsadili na jeho protivníka.

Na nadcházejícím víkendovém turnaji UFC 260 nás čeká opět plno zajímavých zápasů. V jednom z nich se bude snažit odčinit první prohru kariéry talentovaný bojovník bantamové váhy Sean „Sugar“ O’Malley, kterého čeká Thomas Almeida.

Když nastupoval O’Malley v roce 2018 do UFC, očekávaly se od něj velké věci. Jak by také ne, když do nejslavnější organizace na světě přicházel s devíti výhrami a žádnou porážkou a zdobila ho vizitka nekompromisního bojovníka, který v postoji ukončuje soupeře jako na běžícím pásu.

V prvním zápase v UFC O’Malley sice svého protivníka, kterým byl Andre Soukhamthath do konce časového limitu nezdolal, ale i tak vybojoval výhru na body a oba borci si navíc odnesli padesáti tisícový bonus za duel večera. V nadcházejícím období se však bohužel odkryla také „Cukříkova“ negativní stránka jeho osobnosti.

O’Malley byl na konci roku 2018 odsunut ze všech soubojů kvůli podezření z porušení antidopingové politiky, které se následně potvrdilo, když mu byl proveden pozitivní test na zakázanou látku ostarin. Statní sportovní komise v Nevadě mu na základě těchto výsledku pozastavila činnost na šest měsíců a později na dalších šest kvůli opakovanému pozitivnímu výsledku.

Po návratu v březnu 2020 se však O’Malley opět předvedl jako perfektní bojovník. Za pouhé dvě minuty a dvě vteřiny umlátil Josého Alberta Quiñóneze a po pár měsících vypnul Eddieho Winelanda v ještě kratším čase (1:54). Za oba zápasy si navíc odnesl další dvě prémie udělované fighterovi, který předvedl nejlepší výkon večera.

Vloni v srpnu však O’Malley tvrdě narazil. Marlon Vera mu totiž jedním z low kicků poranil nerv na pravé noze, díky čemuž si O’Malley následně podvrtnul kotník a Vera poté dodělal dílo zkázy, když „Cukříka“ ještě v prvním kole ukončil pomocí TKO. Tím mu sice uštědřil jeho úplně první porážku, ale O’Malley ji nedokázal přijmout. Neustále prohlašoval, že se jednalo o náhodu, že je lepším bojovníkem než Vera, a že je pořád neporažený.

Nyní si už olízal všechny rány a vrací se do akce proti zkušenému brazilskému bojovníkovi Almeidovi se kterým očekává především souboj v postoji, což prozradil v rozhovoru s Helen Yee. „Jsem zdravý a cítím se dobře,“ řekl O’Malley, „Z tohohle zápasu jsem nadšený. Myslím, že to bude pořádný kickboxerský fight. Nemyslím si, že se mnou bude Almeida zápasit. Nebude schopný mě sundat. Bude to dobrý kickbox. A já si neumím představit, že bych ho nevypnul.“

O’Malley si opravdu hodně věří, ale zároveň se snaží přesvědčit fanoušky, aby sázeli na vítězství Almeidy. K tomu má celkem vtipné vysvětlení. „Řekl bych vám, ať sázíte na mě, ale to jsem řekl také minule a dostávám zprávy od lidí, že jim dlužím tisíc babek,“ prozradil Sean. „Takže na mě nesázejte. Sázejte na Thomase a na to, že vyhraje.“

Jak tento zápas dopadne se dozvíme už tuto neděli na turnaji UFC 260, kterému vévodí titulový zápas těžké váhy mezi Stipe Miocicem a Francisem Ngannou. Hlavní karta začíná ve 4 hodiny ráno a my vám jako vždy poskytneme reportáže z toho nejzajímavějšího.

Zdroje:  YouTube Helen Yee Sports

Nejnovější články