"Cukřík" O'Malley pohrozil, že svému soupeři tvrdým KO zničí kariéru

"Cukřík" O'Malley pohrozil, že svému soupeři tvrdým KO zničí kariéru Sean O´Malley patří bezesporu mezi nejvýraznější tváře UFC. | zdroj: Profimedia

Sean O'Malley promluvil před turnajem UFC 264 o inspiraci Conorem McGregorem i o svém nadcházejícím soupeři.

Bojovník bantamové váhy Sean „Sugar“ O’Malley, který bude soubojem s nováčkem Krisem Moutinhem otevírat hlavní kartu víkendového turnaje UFC 264, už několikrát prozradil, že je velice rád, že bude na stejné akci s legendárním Conorem McGregorem. Irský bouřlivák je totiž jedním z nejoblíbenějších O’Malleyho bojovníků. O tom se také „Cukřík“ rozhovořil na včerejším mediálním dni UFC, zároveň ale podotkl, že ačkoliv ho McGregor v několika věcech inspiroval, tak ho rozhodně nechce kopírovat a nechce k němu být ani přirovnáván.

„Myslím, že poprvé jsem viděl Conorův zápas proti Maxi Hollowayovi,“ zavzpomínal O’Malley. „Je na něm něco, co vám říká: ‚Sakra, chci vidět, jak znovu bojuje, chci ho sledovat i nadále.‘ Viděl jsem každý jeho rozhovor, který kdy udělal. Viděl jsem několikrát všechny jeho zápasy. Miluji jeho způsob vystupování."

„Mnoho lidí říká, že se snažím být jako Conor. Lidé říkají: ‚Ty se snažíš oblékat jako Conor, snažíš se bojovat jako Conor, snažíš se chovat jako Conor, mluvit jako Conor,‘ ale to není vůbec pravda. Ale rozhodně jsem si z něj něco vzal a učil se od něj, což je chytrá věc. Učte se od někoho, kdo je úspěšný a dělá to dobře. Určitě mě inspiroval tím, jak zvládá tlak a způsoby, jakými chodí do velkých zápasů. Hodně jsem se od něj naučil.“

O’Malley, který v UFC z dosavadních šesti odbojovaných zápasů získal pět vítězství a většinou si připsal také bonus za výkon večera, měl původně na nadcházejícím turnaji bojovat s Louisem Smolkou (17-7), jenž však týden a půl před zahájením odstoupil. UFC tak mělo na sehnání náhrady doslova šibeniční termín. Ihned se ale přihlásilo dost zajímavých zájemců. "Cukřík" ale nakonec v nejslavnější organizaci přivítá nováčka Krise Moutinha.

Za tuto volbu se na O’Malleyho snesla kritika, že si znovu zvolil slabého soupeře a měl ukázat spíše na někoho, kdo by ho dostal do divizní patnáctky. Populární Američan je však se svojí volbou spokojený a je přesvědčený, že Moutinhovi pořádně zatopí, čímž si získá další fanoušky. A ačkoliv nechce být přirovnáván ke slavnějšímu irskému kolegovi, tak to popsal způsobem, který je McGregorovi velice podobný.

Kris Moutinho nemá co ztratit. Tedy kromě jeho kariéry,“ myslí si O’Malley. „Já lidi jenom neukončuji, ale kompletně je vypínám. Donutím je přemýšlet, zda opravdu chtějí bojovat. ‚Chci, aby se mi tohle stalo znovu?‘ ptají se pak. Tito lidé mají díky mně po zápase děsivé myšlenky. Takže nadcházející zápas může být pro Krise začátek konce jeho kariéry.“

Zda se to „Cukříkovi“ opravdu povede se dozvíme už za necelé tři dny. Hlavní karta turnaje UFC 264, které vévodí finální zápas trilogie mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem začíná už tuto neděli ve 4 hodiny ráno a my vám jako vždy přineseme reportáže z toho nejzajímavějšího, co se na turnaji událo.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články