Dariush poslal po zápase stížnost druhému nejbohatšímu muži světa a záhy se dočkal odpovědi

Dariush poslal po zápase stížnost druhému nejbohatšímu muži světa a záhy se dočkal odpovědi Beneil Dariush | zdroj: Getty Images

Beneil Dariush si po vítězném zápase v rozhovoru postěžoval směrem k Elonu Muskovi, že stále nedostal svůj nový automobil.

Pozápasové rozhovory v UFC nemusí být pouze prostorem pro analýzu duelů nebo pro domlouvání dalšího soupeře. Bojovníci si občas snaží skrze kamery vyřídit i jiné záležitosti. To předvedl v letošním roce například Julian Marquez, jenž nakonec neúspěšně zval na rande slavnou zpěvačku Miley Cyrus. Na uplynulém turnaji UFC 262 pro změnu Beneil Dariush zkontaktoval nejbohatšího člověka na světě.

Dariush před pár dny dominantně zvítězil nad legendou UFC Tony Fergusonem a kromě obdivu nad tím, co americký bojovník s mexickými kořeny vydržel, také poslal stížnost adresovanou Elonu Muskovi. Tento známý filantrop, inženýr a podnikatel je totiž mimo jiné majitelem automobilky Tesla, odkud si Beneil před půl rokem objednal vozidlo, jenž mu stále nedorazilo.

„V prosinci jsem si objednal auto,“ řekl Dariush. „Kámo, podle toho, co říkali jsem si objednal to nejbezpečnější auto. Nejlepší auto pro mou těhotnou manželku. A stále čekám. Elone, brácho, co se děje? Řekli jste mi v březnu. Teď už se blíží červen. Chci své auto. No tak, kámo. Jsem tvůj opravdu velký fanoušek, ale tohle je neuctivé.“

A zdá se, že Dariush nemluvil do větru. Opět se totiž ukázala síla médií a také rostoucí popularita UFC, protože tato zpráva dorazila až přímo k Muskovi, který obratem reagoval na svém twitterovém účtu jednoduchou ale jasnou zprávou: „Již brzy. Omlouvám se za zpoždění!“ Tím dal najevo, že osobně dohlédne na to, aby bojovník své auto opravdu dostal. Snad se tedy Dariush dočká dříve, než jeho manželka porodí.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC , Twitter Elon Musk

Nejnovější články