Marquezova žádost určená Miley Cyrus vyvolala posměch. On chce však nově vzniklou popularitu využít pro dobročinné účely

Marquezova žádost určená Miley Cyrus vyvolala posměch. On chce však nově vzniklou popularitu využít pro dobročinné účely Julian Marquez | zdroj: Getty Images

Julian Marquez je ochotný vyholit si na svou hruď iniciály "MC". A udělá to pro dobrou věc.

Na turnaji UFC 258 se děly zajímavé věci nejen uvnitř klece, ale také v zákulisí. Jistě už jste zaznamenali příběh okolo bojovníka střední váhy Juliana Marqueze, který po vyhraném zápase nad Makim Pitolou požádal během rozhovoru populární zpěvačku Miley Cyrus, aby se stala jeho valentýnkou. Psali jsme o tom ostatně i v našem článku.

Cyrus na jeho žádost odpověděla a požadovala, aby si vyholil její iniciály na svou zarostlou hruď. Marquez to však neudělal a místo toho přišel na Twitteru s dalším požadavkem, ve kterém stálo, aby si zpěvačka nechala na břicho (stejně jako americký rapper Tupac) vytetovat henou jeho přezdívku „The Cuban Missile Crisis.“ To už Miley neudělala a ani dál nereagovala.

Toto závěrečné přání vyvolalo mezi veřejností i bojovníky řadu posměšných reakcí. Své k tomu řekl také legendární bojovník a bývalý šampion těžké váhy Daniel Cormier během nedávného rozhovoru s reportérem ESPN Arielem Helwanim.

„Juliane Marquezi, ty jsi přišel za Miley Cyrus s dalším požadavkem?“ řekl DC a poté musel potlačit smích. „To byla chyba, protože teď je po všem. Je konec. Už se nezapojuje. Řekla si něco jako: ‚No dostal ode mě tweet a měl příležitost.‘ Kdyby sis oholil hruď, tak by odpověděla, možná to retweetovala, mluvila by o tom. Ale takhle?“

„Asi jde o člověka, který nikdy neměl přítelkyni. Nemyslím, že by někdy měl holku. Takové věci normálně nevidíte. Mohl si mít skvělou holku. Dostal jsi míč ke smeči. Stačilo si vyholit „MC“ a vyfotit to. Za dva dny by ti to dorostlo. Ale ty místo toho vzneseš další požadavek. Juliane, jsi milý chlap, ale tohle jsi podělal.“

Se svým vyjádřením přispěchal včera také Marquez, který toho, jak se zachoval nelituje. V rozhovoru pro MMA Fighting se snažil vysvětlit, že to nemyslel tak vážně, jak to vypadalo. Přesto je přesvědčený, že svým chováním u Cyrus vzbudil velké city.

„Vím, že Miley miluje Tupaca, protože miluje umělce,“ řekl Marquez. „Já jsem to udělal jako vtip a myslel jsem si, že je to zábavné. Ale bylo skvělé, když přišla odpověď. Každý by si to MC do hrudi vyholil, ale já ji dal svou skutečnou osobnost a jí se to líbilo. Za to mě miluje. Víš, jak to myslím? S MC na mé hrudi navíc pracujeme a brzy oznámíme věc, která se vám bude líbít."

A ona věc už je na veřejnosti. Marquez se totiž rozhodl celou tuto záležitost využít k charitativním účelům. Dnes v noci napsal Julian na svůj twitterový účet, že spolupracuje se společností Barstool Sports, která provozuje fond na pomoc podnikům, které zasáhla pandemie koronaviru. Pokud se vybere určitá částka, tak si Marquez „MC“ na svou hruď doopravdy vyholí.

Je zajímavé sledovat, co dokázal jeden valentýnský vzkaz způsobit za velký humbuk. Od Marqueze je každopádně chvályhodné, že se tuto nově vzniklou popularitu snaží využít pro dobročinné účely a není mu lhostejný osud ostatních lidí během této divné doby.

Zdroje:  MMA Fighting , BJPenn.com

Nejnovější články