Julian Marquez pozval ihned po zápase na rande zpěvačku Miley Cyrus, ta pod podmínkou přijala

Julian Marquez pozval ihned po zápase na rande zpěvačku Miley Cyrus, ta pod podmínkou přijala Julian Marquez | zdroj: Profimedia

Julian Marquez požádal populární Myley Cyrus, aby s ním šla na valentýnské rande. Ta na jeho žádost zareagovala.

Pro bojovníka střední váhy UFC Juliana Marqueze byl víkend opravdu speciální. Po více jak dvouleté pauze způsobené málo obvyklým zraněním (natržení širokého svalu zádového) konečně mohl opět naskočit do klece a navíc po skvělém anaconda choku získal vítězství nad Makim Pitolem. To však nebylo pořád vše.

V pozápasovém rozhovoru totiž kromě klasických dojmů z právě odbojovaného zápasu a dalších výzev učinil také jedno prohlášení mířené mimo scénu bojových umění. Marquez totiž využil toho, že neděle vycházela na v USA velice oblíbený „svátek zamilovaných,“ a snažil se přes televizní média zkontaktovat populární americkou zpěvačku Miley Cyrus.

„Čekal jsem 31 měsíců na to, abych se dostal k tomuhle zatracenému mikrofonu a vyzval několik lidí,“ prohlásil velice emotivně Marquez. „Teď je můj čas zazářit. Takže. Miley Cyrus, staneš se mojí valentýnkou?"

Marquez své sympatie k Cyrus netajil už delší dobu. Poslední měsíc se například snažil získat její písničku „Heart of Glass“ jako nástupovku. To se mu také nakonec díky zpěvaččiným fanouškům podařilo. Ti totiž Miley přesvědčili, aby nahrávku umístila na streamovací platformy, odkud ji mohlo použít UFC.

Kdo čekal, že jeho nabídka na rande byla pouze slova hozená do větru, tak se nemohl více mýlit. Cyrus totiž Marquezovo prohlášení zaznamenala a hned v neděli ho začala sledovat na Twitteru. Tam mu také později téhož dne zanechala velice zajímavou odpověď: „Vyhol si na svojí zarostlé hrudi MC a jsem tvoje. Šťastný Valentýn a gratuluji, má lásko.“

Marquez ale ve vyjednávání pokračoval a řekl, že si svoji hruď rád vyholí, ale pod podmínkou, že Miley Cyrus si na svoje břicho vytetuje henou jeho přezdívku "The Cuban Missile Crisis".

To už ale Miley neudělala, ani na tento požadavek neodpověděla. MMA bojovník tak pravděpodobně valentýnský svátek se svojí platonickou láskou neoslavil. Své slzy ale může utřít do 50 tisíc dolarů, které získal od UFC jako bonus za výkon večera.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články