"Dej si pozor na to, co si přeješ." Kovboj Cerrone nehodlá Sancheze při jeho rozlučce s bohatou kariérou šetřit

"Dej si pozor na to, co si přeješ." Kovboj Cerrone nehodlá Sancheze při jeho rozlučce s bohatou kariérou šetřit zdroj: Getty Images

Donald Cerrone nezapomněl na Sanchezovi nelichotivé komentáře na svoji osobu a hodlá mu to vrátit i s úroky.

MMA kariéra jednoho z UFC veteránů a bývalého vyzyvatele, Diega Sancheze, už se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Pro svoji rozlučku si tak domluvil vysněného bojovníka a dalšího matadora smíšených bojových umění, Donalda „Cowboye“ Cerroneho. Tento zápas by se měl uskutečnit 8. května.

Cerrone sice už pět zápasů v řadě nezvítězil, ale stále patří k nejoblíbenějším bojovníkům v UFC. Tento obří sympaťák totiž do každého zápasu dává celé srdce, nebojí se postavit jakémukoliv soupeři a do všeho jde po hlavě. Před nedávnem sice oznámil návrat do lehké váhy, ale nakonec se se Sanchezem utká ještě v rámci „welteru.“

„V lehké divizi bylo všechno rezervované,“ řekl Cerrone ve videu na svém YouTube kanálu. „Všechny boje byly rozebrané. Jo chtěl jsem jít do lehké váhy, ale pak přišel Diego, který šel tuším že rovnou za vedením UFC a prosil a žadonil, aby mu do závěrečného zápasu dali mě. Takže mi zavolali, zeptali se mě a já jsem řekl ‚Jasně.‘“

Sanchez už byl zvolen do Síně slávy a s největší pravděpodobností čeká tato pocta i Cerroneho. Už jen pro to, že se v dalším zápase osamostatní v historické tabulce nejvíce odbojovaných duelů v UFC. Už to vytváří před soubojem těchto dvou borců skvělý příběh. Ale nejde jen o statistiky, ale také o osobní vyřizování.

Donald Cerrone Ton Ferguson - Donald Cerrone, UFC 238 | zdroj: Profimedia

Cerrone a Sanchez byli totiž dlouhou dobu také kolegy ve slavném gymu Jackson-Winkeljohn. „Cowboy“ se ale v roce 2018 odtrhl a založil vlastní tělocvičnu, za což si od Diega vysloužil kritiku a už v tu dobu Donalda vyzýval k souboji. K tomu ale nakonec nedošlo a největším paradoxem je, že sám Sanchez tento gym v roce 2019 opustil také.

„Sanchez říká, že do toho půjdou dvě legendy, ale to si úplně nemyslím,“ prozradil Cerrone. „Když jsem opouštěl Jacksona, tak nakecal hodně kravin a teď sám odešel. To je vtipné. Já to udělal, protože jsem musel. Postavil jsem si vlastní gym, proškolil své vlastní lidi a začal to dělat touto formou, což považuji za správný krok v mé kariéře."

„A Sanchez k tomu měl pořád nějaké připomínky. Říkal, že se mnou chce bojovat, tak teď je tu jeho šance. Dávej si pozor na to, co si přeješ. Pro mě to bude především zábavný souboj, který přinese výrazné momenty. Chce aby to byla jeho cesta k západu slunce a já mu ji bez problému zprostředkuji."

Vypadá to, že si oba borci budou chtít především dořešit spory z minulosti. A Cerrone nehodlá Sancheze před jeho odchodem do důchodu vůbec nijak šetřit. To by mohl být příslib skvělé přestřelky. Když navíc vezmeme v potaz letité zkušenosti obou bojovníků, tak by se mohlo jednat o opravdu zábavný večer.

Zdroje:  YouTube Donald Cerrone

Nejnovější články