Diaz: V oktagonu s Chimaevem bojovat nebudu, porazil jsem ho, ale jestli ho někde potkám, nakopu mu zadek

Diaz: V oktagonu s Chimaevem bojovat nebudu, porazil jsem ho, ale jestli ho někde potkám, nakopu mu zadek Nate Diaz na tiskovce před posledním zápasem v UFC | zdroj: Profimedia

Očekávaného souboje Diaze s Chimaevem se nedočkáme, Nate je rád, že nebude dělat hvězdu z nováčka, který nepatří do první ligy. Mimo kamery se s ním prý ale klidně popere.

Historky o tom, co se událo v zákulisí tiskové konference před turnajem UFC 279 se různí. Jedno je ale jisté, Khamzat Chimaev se dostal nejprve do sporu s Kevinem Hollandem a nakonec také s Natem Diazem. Následně ale nesplnil váhový limit, takže matchmakeři museli zápasové dvojice promíchat.

Diaz se nijak netajil tím, že o zápas s Chimaevem nestál a přijal ho jen proto, aby se konečně vyvázal ze smlouvy s UFC. Je tedy nakonec rád, že bude v noci ze soboty na neděli bojovat namísto Čečence s veteránem Tonym Fergusonem.

"Tony tu je už dlouho, měli jsme spolu bojovat už dávno. Khabib se ho bál, stejně jako se ten zk****c (Chimaev) bál mě. Včera jsme mu nakopali prdel a on pak nedal váhu," poznamenal na Chimaevovu adresu Nate a později se dle očekávání prohlásil za vítěze. "Mám to s tím týpkem 1-0, a pokud se dostanu přes Tonyho, budu to mít za víkend 2-0. "

Přiznává ale, že změna na poslední chvíli ho trochu štve. "Je to iritující. Připravoval jsem na Khamzata, ani nevím, jak s Tonym bojovat, budu se muset podívat na nějaká videa. Ale to nevadí, protože já trénuji na všechny. Pořád. Už se na zápasy nepřipravuji, snažím se bojovat se všemi, být pořád připraven na válku."

"Ale určitě jsem rád, že nepodporuju toho, koho se mi celou dobu snažili vnutit," zamyslel se pak Nate nad změnou soupeře. "Je to hráč z nižší ligy, který bojuje v první lize, kam, jak se konečně ukázalo, nepatří. Nikdy s ním tady bojovat nebudu, ale klidně mu nakopu zadek hned teď, kdybych ho tu někde našel," vysvětloval zasekávaně. "Nerad bojuju s lidma, které necením, kteří si nezaslouží, abych do nich dával čas. Aspoň teď budu bojovat s někým, kdo už si něčím prošel. A pokud to tady bude můj poslední zápas, což úplně neplánuju, tak to aspoň bude s veteránem, s někým, kdo si zaslouží respekt."

Hlavní část UFC 279 startuje v neděli ve 4. hodiny ráno, Diaz s Fergusonem pravděpodobně přijdou na řadu okolo 6. hodiny raní.

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články