Dostanu ho navždy z UFC! Sebevědomý Garry vrací úder Covingtonovi a má pro něj riskantní návrh

Dostanu ho navždy z UFC! Sebevědomý Garry vrací úder Covingtonovi a má pro něj riskantní návrh Bude Ian Garry druhým McGregorem? | zdroj: Profimedia

Hlavní záporák z UFC Colby Covington si v rámci trashtalku vzal na paškál ženu Iana Garryho. Ten ho za to hodlá vystrnadit z nejslavnější MMA organizace.

K tomuhle zápasu se už schyluje celkem dlouho. Covington se před svým posledním fightem celkem nechutně navážel do Garryho manželky, dokonce během tiskové konference vyzval přítomné fanoušky, aby se přihlásili, pokud s ní měli sex. To je hodně za hranou běžného trashtalku. Garry to samozřejmě zachytil a dal najevo, že si to s Colbym rád vyříká v oktagonu. A teď to vypadá, že už zápasu nic nebrání v cestě.

Covington se po velmi špatném výkonu v titulovém souboji proti Leonu Edwardsovi na chvíli stáhl do ústraní, už ale zase začíná vystrkovat růžky. Před pár dny publikoval video adresované právě Garrymu, v němž se opět navážel především do jeho manželky a také stanovil 3 podmínky, za kterých s ním bude bojovat. Za prvé si prý Ir a jeho žena musí povolit komentáře u příspěvků na sociálních sítích. "Jestli není schopen ustát slova, tak se mnou určitě nemůže být zavřený v oktagonu," vysvětlil.

"Za druhé, všichni víme, že on není ten, kdo v tom vztahu nosí kalhoty, takže Leyla musí padnout na kolena a prosit o ten zápas. Chci slyšet její vysvětlení, proč bych s ním měl bojovat a vzít souboj s někým dole v žebříčku. On je blbec, může sedět v koutě a dívat se, stejně jako to dělají v ložnici každý den."

Poslední Colbyho podmínkou pak je, aby s ním Leyla poté, co její muže porazí, účinkovala v reklamě na sázkovou kancelář, nepřekvapivě v pro ni ne úplně příjemné pozici.

Kromě toho Američan prozradil, že mu Garry posílal soukromé zprávy, dodal ale, že šlo poznat, že je nepsal on, nýbrž jeho "zlatokopka". "Ale nevěnoval jsem tomu moc pozornosti, protože denně dostávám tisíce zpráv, od krásných modelek, od Megan Fox." A o čem, že mu slavná herečka psala? "Říkala mi, že mě respektuje za to, že se nebojím jít proti proudu a jsem sám sebou. A že schytávám až moc hejtů a nejsem tak špatný, jak se říká."

Garry to samozřejmě nemohl nechat bez reakce, ve videu Covingtona nejprve zkritizoval a připomněl, že není v pozici, kdy si může diktovat. "Nevím, jak jsi byl vychován, ale ženy nejsou majetek a má manželka určitě není žádná trofej. Měl by ses soustředit na mě. Já jsem ten, kdo s tebou bude v oktagonu. Já jsem ten, kdo ti do palice vyrazí díru. Takže mě přestaň obcházet a brát si Leylu do huby," pokračoval poté. 

"Jsi jediný člověk v dějinách UFC, který prohrál tři titulové zápasy a nevyhrál jsi ještě nad nikým, kdo je teď v nejlepší patnáctce. Takže, proč bych s tebou měl bojovat? Jeden důvod mě napadá – vyzývám tě na zápas s tím, že kdokoliv z nás řekne 'končím', tak musí ukončit kariéru, nechat rukavice uprostřed oktagonu. Sajonara, můj příteli. Budu poslední kapitolou v příběhu o tvém pádu. Zbavím UFC navždy Colbyho Covingtona a MMA zase udělám velkým." 

Kývně "Chaos" na riskantní sázku? Dá se předpokládat, že UFC už zápas domlouvá, pro oba teď koneckonců dává smysl. Covington potřebuje po velmi špatném posledním výkonu ukázat, že ještě není na odpis. Neporažený Garry by zase mohl v případě vítězství ze sedmé příčky welterové divize poskočit na čtvrté místo. Oba sice momentálně patří mezi nejméně populární bojovníky v řadách UFC, jejich souboj by ale určitě spoustu fanoušků zajímal, navíc má k sobě navázaný příběh a předcházelo by mu promo v podobě hodně ostrého trashtalku z obou stran.

Zdroje:  Submission Radio , Ian Garry – Instagram , Colby Covington – Instagram

Nejnovější články