Garbrandt s MMA i přes vleklá zranění stále nekončí

Garbrandt s MMA i přes vleklá zranění stále nekončí zdroj: Profimedia

Cody Garbrandt ukazuje, co to znamená být oddaný svému sportu a profesi.

V roce 2016 zvládl čtyři zápasy, předváděl neskutečnou formu a získal dokonce titul v bantamové váze. Pak ale Codyho Garbrandta zpomalila častá zranění a i přesto, že bojoval pouze jednou za rok, přicházely samé prohry. Dvakrát nad ním dominoval TJ Dillashaw a naposledy v březnu Pedro Munhoz. Nakonec se během poslední přípravy objevila další zdravotní indispozice v podobě dvou přetržených šlach.

Garbrandt však stalé nic nevzdává a pro server MMA Mania prozradil, že se jeho návrat blíží. "Uvidíte mě hodně brzo. Nakonec jsem se léčil ze dvou zranění, protože od března jsem si nepřetrhl šlachu jednu, ale dvě. Takže maximálně do dalšího března, podle toho jak na tom bude moje tělo, jsem zpátky. Nemůžu se dočkat a chybí mi to.

Tím Garbrandt dokazuje, že i přes několik rychlých proher a nepříjemná zranění, stále MMA miluje. "Opravdu neporozumíte lásce a respektu, dokud o něco nepřijdete. Pro mě to bylo hlavně díky zraněním. S prohrami se srovnám rychle, ale ty zranění...ty zaberou trochu více času. "

"Uzdravení se a být zdravý jsou dvě rozdílné věci. A v roce 2020 už budu připravený a zdravý. Jsem vážně natěšený na to, co tenhle rok přinese. Na všechny výzvy a protivníky. Na cestu zpátky na vrchol." Můžeme se tak těšit na to, že v UFC Cody ještě minimálně jeden fight předvede. Soupeř zatím není známý.

Zdroje:  MMA Mania , tisková zpráva

Nejnovější články