Holandský mrakodrap v UFC ještě nekončí

Holandský mrakodrap v UFC ještě nekončí Stefan Struve | zdroj: Profimedia

Stefan Struve se i přes mnoho náznaků o konci kariéry rozhodl pokračovat.

Holandský zápasník Stefan Struve, který v UFC reprezentuje těžkou váhu to ještě nechce vzdát. Mnoho z vás si jistě pamatuje jeho dojemný pozápasový proslov na pražském turnaji, kde po výhře v slzách označil svůj odchod za velice pravděpodobný.

Pro připomenutí - Struve v tu dobu řekl toto: "Všichni víte, že moje srdce nepracuje na 100 procent. Když jsem se vrátil, řekl jsem si, že si dám posledních pět let a bojoval jsem ještě déle. Moje srdce  je teď docela dobré, ale i tak si myslím, že tohle je s velikou pravděpodobností můj poslední zápas, takže vám všem mnohokrát děkuji."

Teď je ale vše jinak a Nizozemec přezdívaný pro svojí neobvyklou výšku "Skyscraper" se 7. prosince vrátí do oktagonu v rámci turnaje UFC Washington a protivníkem mu bude Ben Rothwell. To je už také oficiálně potvrzeno a vše pro ESPN potvrdil také Struveho manažer Lex McMahon, který také sdělil, že má jeho svěřenec s UFC novou dohodu.

"Stefan měl teď možnost odpočinout si a dobít baterky. Když si vzpomenete, nikdy se k odchodu do důchodu úplně nezavázal. Je mladý, je mu pořád jenom 31 let a myslím si, že si po velmi potřebném odpočinku uvědomil, že miluje sport, miluje soutěžení a znovu v sobě objevil vášeň pro boj na nejvyšší úrovni."

"UFC Stefana podpořila a uzavřela s ním dohodu, která mu dává příležitost vydělat veliké množství peněz a dostatečně zhodnotila, že Stefan je vysoce obchodovatelný veterán, který je blízko vrcholu své divize jak co se týče zápasů, tak výher, tak finisherů a bonusů za výkonost."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články