Israel Adesanya už si brousí zuby na Yoela Romera. Oba se utkají na UFC 248

Israel Adesanya už si brousí zuby na Yoela Romera. Oba se utkají na UFC 248 Israel Adesanya v sobě fanouška anime nezapře ani v oktagonu. | zdroj: Getty Images

Nikdo ve střízlivém stavu nevyzývá Yoela Romera. Israel Adesanya je ale plný sebevědomí a nebojí se výzev.

Nový král střední váhy, neporažený šampion Israel Adesanya (18-0) přijal další velkou výzvu. Ve své první obhajobě přivítá v oktagonu postrach střední divize – „božího vojáka“ Yoela Romera (13-4).

„The Last Stylebender“ v rozhovoru s Arielem Helwanim prozradil, že titulový duel je domluven na březnový turnaj UFC 248.

„Je to domluvené. Už jsem začal s přípravou, ale nemyslete si, pořád jsem trénoval. Připravuji se na svoji obhajobu proti veteránovi, tvrdém wrestlerovi a strašáku celé divize. Všichni se ho bojí, kromě Stylebendera. Domluvili jsme se na podmínkách a jsem šťastný. Nepochybuji, že dostanu ze zápasu to, co chci,“  prohlašuje sebevědomý Adesanya.

K titulovému zápasu měl nejblíže Paolo Costa, ten si ale utrhl biceps a je na pár měsíců mimo hru. Někdo může namítat, že si Romero titul nezaslouží, protože prohrál tři z posledních čtyř zápasů. Vždy však padl těsně na body a někteří odborníci viděli Romera zvítězit. Yoel je neskutečný přírodní úkaz, který ve dvaačtyřiceti letech vypadá, jako vytesaný z kamene. Půjde pravděpodobně o jeho poslední možnost stát se UFC šampionem a kubánský rodák nechá v oktagonu úplně vše. Musíme také pochválit Adesanyu, který si takto těžkou zkoušku vybral sám a o zápas s Romerem výslovně požádal.

UFC 248 s hlavním zápasem Adesayna vs. Romero se uskuteční 7. března V T-Mobile Areně v Las Vegas.

Zdroje:  Bloody Elbow

Nejnovější články