Jairzinho Rozenstruik bere příchod Jona Jonese do nejtěžší váhy UFC jako obří motivaci

Jairzinho Rozenstruik bere příchod Jona Jonese do nejtěžší váhy UFC jako obří motivaci Jairzinho Rozenstruik | zdroj: Profimedia

Jairzinho Rozenstruik, který za svoji kariéru poznal jen jedinou porážku, by rád v budoucnu změřil síly s Jonem Jonesem.

Těžká váha UFC už se připravuje na příchod jednoho z nejlepších MMA bojovníků a bývalého šampiona polotěžké divize Jona Jonese a plno těžkotonážníků už si na něj začíná brousit zuby.

V zástupu zájemců je také žebříčková trojka ze Surinamu, Jairzinho Rozenstruik, který příchod Jonese považuje za velkou vzpruhu a domnívá se, že se tím pro něj, kromě titulového zápasu, vytvořila další meta, které by chtěl ve svojí kariéře dosáhnout. To také rozvedl v nedávném rozhovoru pro server MMA Junkie.

„To, že je Jon Jones v těžké váze je opravdu vzrušující a znamená to pro mě velkou motivaci,“ řekl Rozenstruik. „Ten chlap je jeden z nejlepších a přišel sem, aby nám to tu ukázal co umí. A proto vy jako bojovník této divize musíte trénovat opravdu tvrdě."

„Chcete být připraveni na to, že pokud s ním fight dostanete, tak ho také vyhrajete. Nechcete tam jít, abyste dělali nějaké kraviny a ten souboj prohráli. Vy tam chcete jít a vyhrát a vůbec vám nezáleží na tom, co pro to musíte obětovat. Pro mě je to opravdu velká motivace.“

Jon Jones vs Daniel Cormier Jon Jones dává loket Danielu Cormierovi | zdroj: Profimedia

Rozenstruik, který za svoji kariéru utrpěl jedinou prohru, když ho už po dvaceti vteřinách brutálně sestřelil Francis Ngannou, si spravil chuť na Junioru dos Santosovi, kterého poslal k zemi ve druhém kole. Nyní ho čeká nikdy neporažený Ciryl Gane, který se v UFC stává velice rychle rostoucí hvězdou. Na tento zápas se Jairzinho opravdu těší, ale Jonese pořád považuje za úplně jiný level.

„Bylo by opravdu hezké, kdybych s ním bojoval,“ prozradil Rozenstruik. „Myslím, že on je ten nejlepší bojovník všech dob a díky němu můžete zjistit, na jaké úrovni ve vaší kariéře se právě nacházíte. Pokud dostanete takový duel, tak máte opravdu velkou motivaci a začnete kvůli tomu makat ještě víc. On je sice jedním z nejlepších, ale neznamená to, že s ním chcete prohrát. Chcete ho porazit. Abyste byli nejlepší, tak ty nejlepší musíte nejdřív porazit.“

Momentálně je téměř jisté, že Jones si svoji premiéru v nejtěžší váhové kategorie odbude s vítězem březnového titulového duelu mezi šampionem Stipe Miocicem a vyzyvatelem Francisem Ngannouem. Dokonce to dostal přislíbeno od samotného šéfa UFC Dany Whitea. A s kým bude bojovat potom? To je ve hvězdách. Ale Rozenstruik by se vítězstvím nad Ganem k potencionálnímu zápasu rozhodně přiblížil.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články