Joaquin Buckley vyhrál svým KO bonus za výkon večera a řekl si o soupeře, jehož jméno nechce vyslovit

Joaquin Buckley vyhrál svým KO bonus za výkon večera a řekl si o soupeře, jehož jméno nechce vyslovit zdroj: Profimedia

Buckley svého soupeře znovu smetl a řekl si o dalšího protivníka, kterého opravdu nemá rád.

Joaquina Buckleyho si pravděpodobně pamatujete z jeho předchozího zápasu proti Impa Kasanganayovi, kterému málem ukopl hlavu svým spektakulárním kopem z otočky.

Tímto knockoutem na sebe upoutal hodně pozornosti a o víkendu jej v oktagonu čekal další soupeř, neporažený Jordan Wright. Buckleymu se dařilo vnutit Wrightovi svůj styl boje. Neustále na něj tlačil a prolamoval vzdálenost a dařilo se mu i Wrighta unavit svým wrestlingem na kleci.

Ke konci prvního kola Buckley trefil Wrighta tvrdou pravačkou, zrovna když se rozvazovali z klinče a Wright šel do kolen. Buckley na něj spustil krupobití, ale Wrighta zachránil konec kola. I tak ale nebyl o přestávce mezi koly úplně při smyslech a Buckley toho na začátku druhého kola využil. Tvrdý levý hák našel Wrightovu hlavu a ten šel k zemi. Rozhodčí Herb Dean viděl, že je po zápase a zachránil Wrighta od dalšího zbytečného bití.

Joaquin Buckley si tak za svůj další působivý výkon vysloužil další finanční bonus a zdá se, že se pokračuje v dobývání střední váhy.

Hned po zápase si Buckley řekl velice specificky o dalšího soupeře:

„Je tady další týpek, s kterými chci bojovat, který mluví nesmysly a já si to s ním chci opravdu rozdat. Protože když mu ublížím, tak ho rozhodčí nezachrání a vy víte, o kom mluvím.“

„O kom mluvíš?“ zeptal se lišácky komentátor Joe Rogan.

„Víš, o kom mluvím, zadej si moje jméno do YouTube a uvidíš to. On je jediný, kdo mě pomlouvá. Nechci vyslovit jeho jméno, jen si udělej domácí úkol a zjisti si to. Potkáme se na Fight Islandu, 23. ledna,“ odpověděl Buckley.

„Já vím, o koho jde, je to James Krause, jen jsem chtěl, abys to řekl,“ zareagoval Rogan s úsměvem.

Buckley má na krajana ze St. Louise, Jamese Krauseho, spadeno, protože ten před měsícem v rozhovoru pro redaktora Jamese Lynche, naplno řekl, co si o Buckleym myslí.

„Je tady kolem známý tím, že vyzývá lidi, kteří jsou o dvě nebo tři váhové kategorie pod ním. Což je pro mě srabáctví. Nemám pro takové lidi moc respektu,“ prozradil Krause.

„Nikdy jsem o něm neslyšel nic dobrého. Vykopli ho z každého gymu v St. Louise, protože chce jen bojovat. Není to dobrý tréninkový partner, nikomu nepomáhá, jede jen sám za sebe a chce akorát bojovat. Zavolal mi, a řekl, že nechce trénovat, ale jenom spárovat. Řekl jsem mu, že tak to tady nechodí, a že já ho nepotřebuju. Na to mi začal říkat, že mě zmlátí a podobné kecy. Já jsem mu řekl, že jsem v UFC déle, než on vůbec zápasí. Nemám z něj strach, klidně bych s ním bojoval zítra“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený James Krause (@thejameskrause)

James Krause je především mužem činu a je známý tím, že mu nedělá problém vzít zápas doslova na poslední chvíli (například 24 hodin před zápasem) a klidně jej i vyhrát. Když James Krause slyšel, že s ním chce Buckley bojovat, hodil na Instagram svoji fotku s popiskem „Řekni moje jméno!“.

Buckley zase na tiskovce řekl, že mu chce opravdu ublížit, a je tedy dost možné, že se nám tady rýsuje zajímavá rivalita, a že je zaděláno na pořádný souboj.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články